Jaf armat la un magazin din Micro 20 pentru suma de 230 de lei

Jaf armat la un magazin din Micro 20 pentru suma de 230 de lei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Atacul a avut loc joi noapte, autorul fiind un bărbat care a ameninţat-o pe vânzătoare cu un pistol * Poliţia l-a identificat şi audiat pe suspect


Femeia a încercat să iasă din magazin, dar a fost lovită de bărbatul necunoscut. Speriată, vânzătoarea nu a mai reuşit să apese butonul de panică, astfel că nu a putut primi imediat ajutorul oamenilor legii. Bărbatul a furat din sertarul magazinului suma de 230 de lei, bani proveniţi din încasări, după care s-a făcut nevăzut printre blocuri. Imediat după incident au fost alertaţi poliţiştii Secţiei 3, care au ajuns la faţa locului pentru cercetări. „În baza sesizării, la nivelul Poliţiei Municipiului Galaţi s-a constituit o echipă operativă complexă, formată din poliţişti de investigaţii criminale din cadrul biroului de profil şi Secţiei 3 poliţie precum şi specialişti criminalişti, care au efectuat cercetarea la faţa locului”, ne-a declarat Cristina Tatulici, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Oamenii legii au audiat-o pe vânzătoare şi pe martorii incidentului şi, în urma descrierii făcute de aceştia, au reuşit să-l identifice pe suspect. „În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat un suspect de comiterea faptei, în persoana unui bărbat de 29 ani, din Galaţi. La locuinţa acestuia a fost găsit un pistol tip airsoft, nesupus regimului autorizării”, a completat Cristina Tatulici.

Tânărul a fost adus la audieri, dar nu şi-a recunoscut fapta, el fiind însă identificat de vânzătoare. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile și riscă până la 20 de ani de închisoare pentru tâlhărie. Poliţiştii continuă acum cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care  a fost comisă fapta.

Citit 2672 ori Ultima modificare Vineri, 09 August 2013 21:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.