UPDATE / Accident pe Drumul de Centură. Trei persoane au ajuns la Spitalul de Urgenţă

UPDATE / Accident pe Drumul de Centură. Trei persoane au ajuns la Spitalul de Urgenţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE - Accidentul s-a petrecut în jurul orei 8.30, în impact fiind implicate nu mai puţin de patru mijloace de transport. Potrivit poliţiştilor, cel care a provocat carambolul a fost un gălăţean de 68 de ani, care conducea o Skoda dinspre Prelungirea Brăilei spre intersecţia Drumului de Centură cu strada Oltului. Din câte se pare, bărbatul nu a respectat distanţa regulamentară faţă de un Logan care încetinise pentru a vira a stânga şi a acroşat maşina, aruncând-o pe sensul opus. Acolo, Loganul s-a ciocnit frontal de un autobuz. Şocul impactului a proiectat Skoda într-un autoturism VW Bora, care se deplasa în aceeaşi direcţie. În urma impactului, trei persoane au fost rănite.

„Este vorba despre o femeie de 47 de ani pasageră pe bancheta din spate a Loganului, care a fost rănită grav, de şoferul Loganului şi pasagerul din dreapta faţă din Skoda, care au suferit leziuni uşoare. Victimele au fost transportate la Spitalul de Urgenţă pentru îngrijiri medicale”, a precizat subinsp. Iulian Matei, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi.

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele şoferului vinovat.


Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate pe Drumul de Centură, din cauza unui accident petrecut în zona benzinăriei Media Trans.

Din primele informaţii, în urma coliziunii mai multor autoturisme trei persoane au fost rănite.

Citit 4087 ori Ultima modificare Luni, 12 August 2013 14:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.