Astăzi, în Parcul Rizer: Trupa Vunk şi Mihai Constantinescu, în concert la Galaţi

Astăzi,  în Parcul Rizer: Trupa Vunk şi Mihai Constantinescu, în concert la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pe lângă cele două capete de afiş, va mai cânta în această seară la Parcul Rizer şi  grupul Voces Galaţi - câştigător al trofeului Mamaia Copiilor 2013 * Nu rataţi un spectacol de lasere şi lumini, la finalul căruia vor fi lansate lampioane * Distracţie maximă şi magie pentru copii, parodie de 23 august pentru adulţi


Copii, părinţi, bunici, nu vă face planuri pentru după-amiaza de 23 august! În Parcul Rizer, de la ora 17,30, vă aşteaptă un spectacol în aer liber, iar Primăria Galaţi vă asigură că posibilităţile de distracţie vor fi nenumărate, pentru toate vârstele şi gusturile. Vor fi ateliere de creaţie pentru copii, clovni şi face-painting, jocuri şi concursuri, teatru de marionete, spectacol cu personaje pe picioroange susţinut de trupa “The Sky” din Iaşi, spectacol de magie “Incredible Magic Show” al celebrului iluzionist Dan Bucfing, demonstraţii de dans ale şcolilor de salsa din Galaţi, demonstraţii de talente susţinute de gălăţeni şi o prezentare de modă pregătită de casa Gabriel’s Fashion din Galaţi. Spectacolul din Parcul Rizer va parodia excesele regimului comunist în sărbătorirea zilei de 23 August, prin numeroase momente umoristice şi satirice, precum “Mi-s 23”. Nu vor lipsi detaşamentele de pionieri şi oamenii muncii!

Iată programul detaliat al spectacolului de 23 august, din Parcul Rizer

La ora 17,30 distracţia începe cu un concurs pe apă pentru copii. O jumătate de oră mai târziu, veţi râde pe seama comunistului 23 august la o scenetă ai cărei protagonişti sunt Dănuţ Lungu, Radu Enache şi Laura Constantinescu. Grupul Voces Galaţi, premiant la Mamaia Copiilor, va preceda recitalul îndrăgitului cântăreţ Mihai Constantinescu, programat la ora 18,32.

La 19,12 tot Rizerul va afla ceea ce toţi ştim: gălăţenii au talent, demonstraţiile fiind susţinute de copii şi tineri. O nouă scenetă-parodie va face trecerea către un concurs omagial, cu premii. La 19,37 e timpul pentru un concurs de miss. “Mi-s 23” este momentul satiric susţinut de grupul folcloric “Glasul Odăieşelor”. Este vorba de un grup folcloric format din 23 de femei cu vârste de 60-70 de ani din Odaia Manolache şi condus de dna Ecaterina Hulea.

Demonstraţii de dans susţinute de şcoli de salsa din Galaţi, o nouă scenetă marca 23 august şi o prezentare de modă Gabriel’s Fashion Galaţi vor fi urmate, la ora 20,43 de “Incredible Magic Show” – spectacol de magie susţinut de iluzionistul Dan Bucfing. Nu plecaţi cu cei mici spre case! La 21,15 începe spectacolul cu păpuşi gigantice, sfere din plastic şi dansuri susţinut de Trupa “The Sky” din Iaşi. Un sfert de oră mai târziu trupa Vunk va concerta pentru gălăţeni, iar la finele spectacolului, 22,30 va fi spectacol de lumini: o lansare de lampioane! Merită, deci, să vă bucuraţi de fiecare moment de spectacol, chiar dacă manifestarea are loc tocmai în Parcul Rizer!

Citit 5044 ori Ultima modificare Joi, 22 August 2013 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.