Două hoaţe care au jefuit mai mulţi gălăţeni prin metoda "Detergentul" au ajuns în arest

Două hoaţe care au jefuit mai mulţi gălăţeni prin metoda "Detergentul" au ajuns în arest
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pretindeau că au produse de curăţenie la preţuri convenabile sau că reprezintă diferite firme sau instituţii pentru a intra în case şi a fura bunuri de valoare. Două gălăţence au reuşit, în cursul anului trecut, să păcălească nu mai puţin de şase persoane, pe care le-au convins să le deschidă uşile şi să le permită accesul în locuinţe. Odată intrate, femeile le distrăgeau atenţia proprietarilor şi furau bani, bijuterii şi telefoane mobile, după care dispăreau înainte ca păgubiţii să îşi dea seama că au fost prădaţi. În urma sesizărilor primite, poliţiştii au reuşit să ajungă la cele două suspecte.

"Poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri au depistat două femei de 25, respectiv, 53 ani, ambele din Galaţi, pe numele cărora instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat", a precizat ag. pr. Bogdan Cojocaru, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Hoaţele au fost duse în arest, poliţiştii făcând verificări pentru a stabili dacă se mai fac vinovate şi de alte fapte similare.

Citit 1934 ori Ultima modificare Miercuri, 28 August 2013 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.