Protest organizat la Izvoarele / Ecologiştii cer răspunsuri concrete în cazul sutelor de cutremure

Protest organizat la Izvoarele / Ecologiştii cer răspunsuri concrete în cazul sutelor de cutremure
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Consiliului Naţional al Partidului Ecologist Român, Dumitru Bădrăgan, şi prim-vicepreşedintele P.E.R., Cristian Manolache, alături de preşedintele filialei gălăţene, Eugen Stamate, au susţinut, vineri, o conferinţă de presă, pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de faptul că administraţiile locale, judeţene, regionale şi guvernanţii nu au identificat deocamdată cauza cutremurelor de la Izvoarele. În acest sens, PER a cerut crearea unei Comisii parlamentare care să obţină elemente concrete privind situaţia din Izvoarele.

„Nu este admisibil să nu dai un răspuns coerent la trei săptămâni după ce sute de oameni au trecut prin chinuri extraordinare în ceea ce priveşte stresul la care au fost supuşi”, a declarat Bădrăgan. Preşedintele PER Galaţi, Eugen Stamate, nemulţumit de raportul Gărzii de Mediu, a spus că va cere informaţii suplimentare legate de fenomenele de la Izvoarele printr-un document care va fi trimis atât către Garda de Mediu, cât şi către Agenţia de Mediu.

De asemenea, preşedintele filialei gălăţene a anunţat că duminică va organiza un protest la Izvoarele pentru a grăbi apariţia unor răspunsuri concrete din partea autorităţilor.

Citit 1887 ori Ultima modificare Vineri, 11 Octombrie 2013 16:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.