Sport şi teatru, astăzi, la inaugurarea Parcului Viva / Distracţie pentru toate vârstele

Sport şi teatru, astăzi, la inaugurarea Parcului Viva / Distracţie pentru toate vârstele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Demonstraţii sportive de tot felul, talentaţii copii din Corul Allegria, Scufiţa Roşie jucată de artiştii Teatrului de Păpuşi „Gulliver”, animaţie, face-painting


Gălăţeni, poftiţi în Parcul Viva, cel mai modern parc al oraşului, care de astăzi intră oficial în circuitul zonelor de relaxare, distracţie, joacă şi sport ale oraşului! Printr-un comunicat de presă remis redacţiei, Primăria municipiului Galaţi anunţă inaugurarea noului obiectiv şi faptul că a pregătit o suită întreagă de evenimente.

Distracţia începe astăzi, la ora 11.00, cu demonstraţii de baschet ale micilor campioni de la clubul Phoenix Galaţi. Vor urma evoluţiile sportivelor de la clubul HandbalArt, pe acelaşi teren modern de sport, amenajat în incinta parcului. Skaterii gălăţeni au strigat deja adunarea pe reţelele de socializare. Şi împreună cu patinatorii juniori ai clubului de hochei CSM Dunărea vor testa noile instalaţii de skate-board şi role amplasate în parc. Deci e liber la adrenalină şi acrobaţie, desigur pentru cei care nu suferă de inimă…

Ca să rămânem tot în zona sportului, de la prânz, antrenorul Doru Dorobăţ şi entuziaştii sportului în aer liber vor susţine demonstraţii de fitness urban, folosind noile echipamente de antrenament amplasate în parc.

Două spectacole în aer liber

Ce spectacol ar fi mai potrivit pentru părinţi, copii şi bunici decât unul realizat de copii. Potrivit Primăriei, de la amiază, Corul de copii Allegria, dirijat de Silvia Niţă, va concerta în parc, în zona iazului. Micii artişti vor oferi nu mai puţin de trei reprize muzicale, pline de veselie. Artiştii Teatrului de Păpuşi „Gulliver” vor asigura apoi buna dispoziţie a copiilor, părinţilor şi bunicilor. De la ora 13.00, cei mici au întâlnire cu „Scufiţa Roşie”, spectacol de păpuşi jucat de artiştii de la „Gulliver”. Animaţie, personaje de poveste şi face-painting vor face ca prima zi de distracţie în cel mai modern parc al Galaţiului să fie una de neuitat!

Citit 2364 ori Ultima modificare Joi, 31 Octombrie 2013 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.