Sport şi teatru, astăzi, la inaugurarea Parcului Viva / Distracţie pentru toate vârstele

Sport şi teatru, astăzi, la inaugurarea Parcului Viva / Distracţie pentru toate vârstele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Demonstraţii sportive de tot felul, talentaţii copii din Corul Allegria, Scufiţa Roşie jucată de artiştii Teatrului de Păpuşi „Gulliver”, animaţie, face-painting


Gălăţeni, poftiţi în Parcul Viva, cel mai modern parc al oraşului, care de astăzi intră oficial în circuitul zonelor de relaxare, distracţie, joacă şi sport ale oraşului! Printr-un comunicat de presă remis redacţiei, Primăria municipiului Galaţi anunţă inaugurarea noului obiectiv şi faptul că a pregătit o suită întreagă de evenimente.
Distracţia începe astăzi, la ora 11.00, cu demonstraţii de baschet ale micilor campioni de la clubul Phoenix Galaţi. Vor urma evoluţiile sportivelor de la clubul HandbalArt, pe acelaşi teren modern de sport, amenajat în incinta parcului. Skaterii gălăţeni au strigat deja adunarea pe reţelele de socializare. Şi împreună cu patinatorii juniori ai clubului de hochei CSM Dunărea vor testa noile instalaţii de skate-board şi role amplasate în parc. Deci e liber la adrenalină şi acrobaţie, desigur pentru cei care nu suferă de inimă…
Ca să rămânem tot în zona sportului, de la prânz, antrenorul Doru Dorobăţ şi entuziaştii sportului în aer liber vor susţine demonstraţii de fitness urban, folosind noile echipamente de antrenament amplasate în parc.
Două spectacole în aer liber
Ce spectacol ar fi mai potrivit pentru părinţi, copii şi bunici decât unul realizat de copii. Potrivit Primăriei, de la amiază, Corul de copii Allegria, dirijat de Silvia Niţă, va concerta în parc, în zona iazului. Micii artişti vor oferi nu mai puţin de trei reprize muzicale, pline de veselie. Artiştii Teatrului de Păpuşi „Gulliver” vor asigura apoi buna dispoziţie a copiilor, părinţilor şi bunicilor. De la ora 13.00, cei mici au întâlnire cu „Scufiţa Roşie”, spectacol de păpuşi jucat de artiştii de la „Gulliver”. Animaţie, personaje de poveste şi face-painting vor face ca prima zi de distracţie în cel mai modern parc al Galaţiului să fie una de neuitat!

Citit 2207 ori Ultima modificare Joi, 31 Octombrie 2013 17:12

4 comentarii

 • postat de ionut
  Vineri, 01 Noiembrie 2013 21:02
  5.13.174.***
  Miercuri, 11 Septembrie 2013 14:45 postat de Mirela
  Asta e orasul Galati,si mai ales.asta e primarul Galatiului.E hotarat sa darame toate parcurile din Galati.Gradina Publica nu se va mai deschide,cum nu se va mai deschide niciodata aceasta frumusete de parc,Parcul Viva.Ce avea parcul Viva de au vrut sa-l renoveze?Cum arata mai bine?Asa cum era inainte sa inceapa lucrarea de modernizare,sau cum arata acum,cand sunt numai caini si mizerie?Rusine sa le fie celor ce au venit cu aceasta idee!Cred ca acum este multumit primarul Galatiului.Daca stiau ca nu au bani sa-l modernizeze,de ce nu l-au lasat asa cum era inainte?Chiar imi pare rau de acest parc,in care mi-am petrecut toata copilaria.Inca o data,rusine sa va fie!
  3
  0
  Raportează
 • postat de ionut
  Vineri, 01 Noiembrie 2013 21:01
  5.13.174.***
  Marți, 23 Iulie 2013 10:44 postat de Ioana
  De o luna nu se misca nimic acolo! Stati linistiti, dragi parinti si voi copii! Nici la primavara nu ne vom plimba pe acolo! Si nici prin Gradina publica! Edilii lu' peste, inca mai aveti timp sa-ncepeti un santier de dimensiuni epice si pe faleza. Deja ne antrenam pentru plimbari in jurul blocului.
  Ar fi interesant de stiut cine s-a grabit sa dezafecteze leaganele din parc si cat s-a scos pe ele la fier vechi.
  3
  0
  Raportează
 • postat de gabi
  Vineri, 01 Noiembrie 2013 18:21
  5.13.208.***
  din pacate nu mai e un parc pentru copii : are doar cateva leagane, nu au loc de alergat si trebuie sa-i pazesti sa nu intre in apa sau sa se amestece cu " sportivii" ...
  1
  0
  Raportează
 • postat de cristi
  Vineri, 01 Noiembrie 2013 08:08
  5.13.180.***
  super! venim si noi cu puiutul...
  3
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.