Frigul determină incendii în judeţul Galaţi. Două case şi o magazie au luat foc în ultimele zile

Frigul determină incendii în judeţul Galaţi. Două case şi o magazie au luat foc în ultimele zile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Răcirea vremii şi implicit necesitatea de încălzire a locuinţelor au dat startul incendiilor în cursul weekendului. Trei proprietari de case din judeţul Galaţi au trecut prin emoţii după ce locuinţele le-au luat foc.

Cel mai păgubit a fost un lieştean, care sâmbătă seară şi-a văzut acoperişul mistuit de flăcări. Cele trei autospeciale sosite să rezolve problema au împiedicat extinderea focului, iar pompierii au stabilit că de vină pentru distrugerea celor 600 mp de acoperiş fusese un scurtcircuit la instalaţia electrică, survenit cel mai probabil ca urmare a suprasolicitării.

Un sistem de încălzire, mai exact un coş de fum defect, a stat la baza unui alt incendiu, petrecut la o casă din Brăhăşeşti, unde au ars 50 mp de acoperiş. Proprietarul va trebui nu doar să îşi repare casa, dar i s-a pus în vedere să fie mai atent pe viitor cu sistemul de evacuare.

Tot sfaturi de prudenţă a primit şi un gălăţean care locuieşte pe strada 24 Ianuarie 1859 şi care a făcut un grătar în incinta unei anexe din gospodărie. Grăbindu-se la masă, omul a lăsat jarul nestins, dependinţa luând foc cât ai zice peşte.

Citit 1615 ori Ultima modificare Duminică, 17 Noiembrie 2013 15:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.