Gălăţenii cad ca popicele la Parfumul Teilor. Încă o bătrână călcată de troleibuz
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Gălăţenii cad ca popicele la Parfumul Teilor. Încă o bătrână călcată de troleibuz
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Staţia Transurb de la Parfumul Teilor pare să fie cu ghinion pentru persoanele vârstnice. La o săptămână după ce o femeie a fost accidentată de un autobuz care demara pentru a pleca din staţie, o altă femeie a ajuns la spital, în condiţii similare. S-a întâmplat marţi dimineaţa, în momentul în care o femeie de 67 de ani a coborât din troleibuz. Din motive încă neclarificate, sexagenara a rămas pe carosabil şi după ce uşile mijlocului de transport s-au închis, iar şoferul a demarat.

"Una din roţile troleibuzului a surprins piciorul femeii, accidentând-o. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă pentru îngrijiri medicale, poliţiştii urmând să stabilească circumstanţele în care a avut loc evenimentul", a precizat inspectorul Aurelian Ropotan, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

Oamenii legii au audiat mai mulţi martori, dar şi pe şoferul troleibuzului, pentru a afla dacă acesta nu s-a asigurat suficient la plecarea din staţie sau vina a fost a femeii accidentate, care a rămas pe carosabil nejustificat de mult. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 3915 ori Ultima modificare Marți, 03 Decembrie 2013 17:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.