Joi seară la Pro Tv: Votaţi Adrian Nour în finală la "Vocea României”

Joi seară la Pro Tv: Votaţi Adrian Nour în finală la "Vocea României”

Foto: Pro Tv
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
6 comentarii

În această seară, de la ora 20.30, la Pro Tv, gălăţeanul Adrian Nour are şansa extraordinară de a deveni Vocea României. Şansa nu depinde doar de vocea lui minunată, de talentul pe care îl are din plin şi de spectacolul unic pe care îl dăruieşte de fiecare dată pe scenă - fiind artist din creştet până-n tălpi - ci şi de voturile telespectatorilor. Ei sunt cei care aleg, în direct, Vocea României. Şi pentru că fiecare vot contează, Adrian Nour poate fi susţinut trimiţând SMS cu textul „Adrian” la numărul 1276, atunci când se va da start vot!
Trebuie spus că Adrian Nour va lupta pentru marele trofeu şi pentru cecul în valoare de 100.000 de euro cu alţi trei finalişti: Sânziana Niculae, Marius Marin şi Mihai Chiţu, care vor încerca să dea tot ce-i mai bun pentru a câştiga.
Îi ţinem pumnii lui Adrian Nour şi ne pregătim de un spectacol total marca Pro Tv şi Vocea României. Baftă Adrian!

Citit 3165 ori Ultima modificare Joi, 26 Decembrie 2013 15:32

6 comentarii

 • postat de Mery Vineri, 27 Decembrie 2013 19:29 79.116.111.*** Link la comentariu
  0
  1

  Adevarat ca Adrian Nour a fost cel mai bun... dar nu putem trece de bariera romanismului din noi! Probabil portughezii i-ar fi dat acest premiu...chiar daca era roman...noi...NU!

  Raportează
 • postat de ELE Vineri, 27 Decembrie 2013 16:26 5.13.159.*** Link la comentariu
  0
  1

  Adrian Nour este f. f. talentat ca actor dar nu tot atat de bun ca si cantaret. Succes mai departe !

  Raportează
 • postat de val Vineri, 27 Decembrie 2013 08:07 92.80.145.*** Link la comentariu
  0
  1

  Mare pacat! Daca ar fi votat numai oameni cu ureche muzicala si cu sensibilitate, sigur ar fi castigat. Dar asa, cu vorurile poporului mai mult sau mai putin afon, cu sforile pe care le-o fi tras Cosmote, a castigat Mihai Chitu, o voce extraordinara, dar nu atat de perfecta ca a lui Adrian si cu o sensibilitate muzicala mai putin elevata.
  ADRIAN NOUR ESTE ADEVARATUL CASTIGATOR! Este singurul din concurs care a A ATINS PERFECTIUNEA. Nu in toate melodiile, doar in doua: una in etapa anterioara semifinalei si in finala, la melodia portugheza. Dar, in aceste doua interpretari, a urcat pe niste culmi pe care niciunul dintre valorosii lui concurenti nu le-a atins.
  As vrea sa-l aud pe NOUR cantand superba melodie italiana pe care a cantat-o Mihai Chitu singur,la care, desi si-a pus in evidenta vocea, a mai si behait.
  Autoritatile galatene au datoria sa-l sprijine, sa ofere publicului din Romania acest mare talent.

  Raportează
 • postat de Ioan Vineri, 27 Decembrie 2013 07:47 5.13.147.*** Link la comentariu
  0
  0

  Felicitari Angela pentru acest copil minunat care te mosteneste. Sunt convins ca esti mai fericita caniciodata.
  La multi ani

  Raportează
 • postat de Educaţia - preşedinte Vineri, 27 Decembrie 2013 01:37 89.137.139.*** Link la comentariu
  0
  1

  Să vă fie ruşine Viaţa Liberă! Am avut un comentariu pe care l-aţi şters. Comentariul Marei l-aţi şters şi apoi i-aţi introdus un alt comentariu când nu mai putea să aibă efecte. Orcum a fost o golăneală ca la orice concurs care se organizează în această democraţie. De departe, Adrian Nour a demonstrat că a fost cel mai bun. Probabil, dacă toţi ceilalţi aveau o oarece recunoaştere în domeniu, premiul trebuia dat unui concurent care să intre în breaslă. Aşa s-a dat, probabil, unui agent comercial de la Cosmote, firma care a sponsorizat premiul.
  Felicitări lui Adrian Nour! Felicitări doamnei Angela Ciochină pentru un asemenea copil! Un geniu recunoscut de toţi juraţii, inclusiv de Horia Brenciu, antrenorul "câştigătorului"!

  Raportează
 • postat de mara Joi, 26 Decembrie 2013 20:04 5.13.213.*** Link la comentariu
  0
  2

  Votam! E galatean, e fiul unei invatatoare, suntem mandri de el!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.