VIDEO/ Câştigătoare cu "Viaţa liberă": Gălăţeanca Gheorghiţa Melinte a plecat acasă cu Fordul

VIDEO/ Câştigătoare cu "Viaţa liberă": Gălăţeanca Gheorghiţa Melinte a plecat acasă cu Fordul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În a doua zi de Crăciun, Gheorghiţa Melinte, marea câştigătoare a concursului „Viaţa liberă îţi dă un Ford cu 25 de lei”, a intrat în posesia premiului *  După semnarea tuturor actelor, norocoasa cititoare s-a urcat împreună cu familia în Fordul Fiesta oferit de "Viaţa liberă"


„Este primul şi cel mai mare premiu pe care l-am câştigat în viaţa mea. Sunt fericită că am avut noroc la acest concurs. Trebuie să recunosc că soţul meu este cel care s-a ocupat de taloane. În ziua în care a adus plicul câştigător la redacţie chiar m-am supărat pe el. Voiam să batem covorul şi el mi-a spus că trebuie să ducă neapărat plicul pentru că vrea să câştige maşina. Şi iată că a avut dreptate: chiar am câştigat maşina”, ne-a mărturisit, cu zâmbetul pe buze, Gheorghiţa Melinte.

Familia Melinte a avut parte de două bucurii, la distanţă de o zi. „Când am aflat că am câştigat nu am putut să mă bucur pe deplin. A doua zi după ce a fost publicată lista câştigătorilor am aflat că nora mea a născut o fetiţă. Abia după ce am aflat şi această veste am reuşit să mă liniştesc şi să mă bucur şi pentru premiu”, ne-a povestit câştigătoarea.

Gheorghiţa Melinte are doi copii şi doi nepoţi. Nu are permis de conducere, dar de Fordul Fiesta se va bucura, cu siguranţă, soţul şi, cât mai curând, şi unul dintre băieţi. „Aveam o maşină, dar era destul de veche. O avem de 17 ani şi cu toate acestea soţul meu nu prea vrea să renunţe la ea”, ne-a mai spus femeia.

Petrică Melinte, soţul câştigătoarei, a fost foarte fericit că maşina a ajuns la el în familie. „De mai bine de 30 de ani citesc presa locală. Acum sunt un abonat fidel şi, chiar dacă soţia îmi mai spune să renunţ, eu nu voi face acest lucru niciodată. De acum înainte cu atât mai mult.  Trebuie să vă mărturisesc că am venit de mai multe ori să admir maşina. Mi-a plăcut foarte mult de la început şi mi-am dorit foarte tare să o câştigăm. De fiecare dată când aduceam plicurile mă întrebam cum ar fi să o câştig. Acum am găsit răspunsul. Eu am mai câştigat la concursurile ziarului, dar de data aceasta am mers pe norocul soţiei”, ne-a spus Petrică Melinte, singurul posesor de permis din familie.

Fordul Fiesta a ajuns la noul proprietar şi poate fi văzut în trafic de orice gălăţean. Nu va fi greu de recunoscut, maşina fiind inscripţionată cu însemnele "Vieţii libere".  

O dată cu înmânarea premiului, concursul „Viaţa liberă îţi dă un Ford cu 25 de lei” a luat sfârşit. Asta nu înseamnă însă că nu vor urma şi alte concursuri cu premii atractive. Aşadar, nu rataţi niciun număr al ziarului pentru a fi la curent atât cu ştirile din Galaţi, cât şi cu surprizele viitoare pe care le vom pregăti.

Citit 2173 ori Ultima modificare Vineri, 27 Decembrie 2013 00:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.