VIDEO / Cum au petrecut gălăţenii de Revelion: Un spectaculos foc de artificii a marcat intrarea în 2014

VIDEO / Cum au petrecut gălăţenii de Revelion: Un spectaculos foc de artificii a marcat intrarea în 2014
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Anul 2013  a fost „împuşcat” cu 1.050 de salve de artificii pe muzică

Sute de gălăţeni au umplut platforma din faţa mall-ului Shopping City Galaţi şi s-au bucurat de super-petrecerea de Revelion organizată în aer liber de Primăria oraşului. Muzica mixată de un DJ şi laserele au fost doar încălzirea pentru ceea ce avea să urmeze. Concertul oferit de starul internaţional Michael Bolton a fost unul de excepţie. Celebrele lui hit-uri „When a Man Loves a Woman”, „That’s What Love is All About”, „Love is a Wonderful Thing” le-au încălzit inimile şi sufletele, ca să intre cu speranţă, optimism şi încredere în anul 2014.

Înainte e miezul nopţii, primarul Marius Stan a urcat pe scenă pentru a număra împreună cu gălăţenii clipele rămase până la intrarea în Noul An. Edilul a ţinut să-i fie alături nu doar Michael Bolton, ci şi legendara trupă Smokie, care urma să cânte după ce anul 2014 îşi intra în drepturi. „În această seară mă simt mândru că sunt gălăţean! Îmi doresc din toată inima ca împreună să construim un oraş cu adevărat european, iar evenimente ca acestea să aibă loc nu an de an, ci lună de lună! Să dea Domnul să trăim fericiţi într-un oraş european civilizat, în care copii şi nepoţii noştri să trăiască alături de noi şi să nu trebuiască să mai meargă departe de părinţii lor! La mulţi ani, Galaţi! La mulţi ani, România!”, le-a urat primarul Marius Stan tuturor gălăţenilor.

Un spectaculos foc de artificii pe muzică a marcat intrarea în 2014. Au fost nu mai puţin de 1.050 de "lovituri", astfel încât să se spargă orice urmă de ghinion. În plus, s-au folosit trei puncte de tragere, coordonare prin unde radio şi efecte pirotehnice de categorie grea, astfel încât show-ul de sunet şi lumină a fost pe măsura aşteptărilor. Gălăţenii nu şi-au putut lua ochii de pe cer, au filmat şi au fotografiat totul, iar singurul lor regret a fost că spectacolul pirotehnic n-a durat mai mult.

După minute lungi de aşteptare, necesare pentru pregătirea instrumentelor, trupa Smokie a urcat pe scenă şi le-a oferit gălăţenilor rămaşi pe platoul din faţa mall-ului un concert extraordinar.

Citit 8563 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Ianuarie 2014 06:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.