Detalii terifiante despre crima din ziua de Anul Nou. Şase indivizi şi-au ucis victima cu cruzime

Detalii terifiante despre crima din ziua de Anul Nou. Şase indivizi şi-au ucis victima cu cruzime
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anchetatorii au stabilit că omorul comis la Balinteşti în prima zi a anului a fost de o cruzime rar întâlnită, autorii fiind decişi să-şi extermine victima

Răzbunarea. Acesta a fost mobilul crimei comise în plină stradă în satul Balinteşti, la primele ore ale anului 2014. Procurorii şi criminaliştii care au mers pe urmele sângerosului atac soldat cu moartea unui bărbat de 34 de ani au fost şocaţi să afle că indivizii care i-au luat zilele victimei fuseseră porniţi să ucidă. Totul a plecat, se pare, de la un conflict mai vechi, pe care victima l-ar fi avut cu tatăl unuia dintre agresori. Supăraţi foc şi bine "antrenaţi" cu băutură, ca după Revelion, cinci tineri i s-au alăturat fiului dornic de răzbunare. Au pornit prin sat pe urmele ţintei şi, când l-au întâlnit, l-au doborât.

"Unul dintre suspecţi l-a lovit cu un pumnal în inimă, un altul i-a aplicat o lovitură de topor în zona capului, iar ceilalţi l-au lovit cu bâtele", explică procurorul Liliana Istrate filmul tragediei.

În urma loviturilor, victima a murit, medicii neputând să facă nimic pentru a o salva.

Autorităţile judiciare au deschis un dosar penal pentru omor calificat. Ancheta la faţa locului a condus la identificarea şi reţinerea a cinci dintre suspecţi, cel de-al şaselea fiind căutat de poliţie. Lucian Berescu, Ionuţ Crăciun, Nicuşor Crăciun, Nicuşor Scafaru şi Ionel Szabo, toţi cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, urmează să apară în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat. Pentru această faptă, ei riscă până la 25 de ani de închisoare.

Citit 6416 ori Ultima modificare Vineri, 03 Ianuarie 2014 16:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.