Flagrant marca „Viaţa liberă”: Am prins un hoţ care jefuia un chioşc de bilete! (GALERIE FOTO)
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Flagrant marca „Viaţa liberă”: Am prins un hoţ care jefuia un chioşc de bilete! (GALERIE FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un individ de numai 18 ani a fost surprins vineri, la prânz, de echipa „Vieţii libere” chiar în timp ce spărgea chioşcul de bilete Transurb de la Grădina Publică


Ziua în amiaza mare şi faptul că se afla în buricul târgului nu au fost premize suficiente pentru un tânăr să se abţină de la a „întinde” mâna la bani nemeritaţi. Şi ce altă metodă mai simplă ar fi putut alege de a-şi reface bugetul după sărbători şi de a începe anul cu buzunarele pline decât să spargă un chioşc de bilete, unde, presupunea el, ar fi putut găsi ceva lichidităţi. A pus ochii la toneta Transurb din vecinătatea Grădinii Publice şi, cum vânzătoarea nu era în incintă, a făcut cioburi geamul. Cu cotul, scurt. Manevra şi „talentul” cu care a executat-o, care a trădat o oarecare experienţă, nu au trecut neobservate. Mai exact, a picat fix în obiectivul colegului nostru Bogdan Codrescu, aflat pe teren cu maşina redacţiei, împreună cu şoferul Marius Negri.

„Atent la tot ce se întâmplă în perimetrul străzii, Marius l-a văzut când a spart geamul, iar eu am început să fac poze. Tânărul ne-a văzut şi el şi a început să zâmbească la noi, nu mai ştia ce să facă. Avea în mâna câteva sute de lei şi îşi îndesase câteva bancnote şi în buzunare. În acelaşi timp, am văzut trecând pe lângă noi o maşină a Poliţiei Locale şi le-am atras atenţia. Le-am arătat hoţul şi l-au prins imediat”, spune Bogdan, cel care a imortalizat cadru cu cadru întreaga scenă.

Hoţul, pe numele său Marian Alexandru Nistor, are 18 ani şi este din Râmnicu Sărat. El a fost preluat de poliţiştii locali şi predat celor de la Secţia 5, care vor trebui să demareze cercetările pentru furt calificat. Tânărul buzoian are mari şanse să-şi întrerupă pentru o perioadă „cariera” de spărgător, asta dacă nu va beneficia de clemenţă şi va căpăta o pedeapsă mică, cu suspendare.

Citit 4436 ori Ultima modificare Vineri, 03 Ianuarie 2014 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.