Trei bărbaţi din judeţul Galaţi, acuzaţi că au intrat ilegal pe mai multe fonduri de vânătoare

Trei bărbaţi din judeţul Galaţi, acuzaţi că au intrat ilegal pe mai multe fonduri de vânătoare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Surse apropiate anchetei susţin că una dintre persoanele aflate în maşina urmărită ar fi primarul comunei gălăţene Fundeni

Incidentul concretizat într-un dosar penal instrumentat de poliţiştii brăileni s-a petrecut sâmbătă seara. Administratorul fondului de vânătoare de la Valea Neagră, judeţul Vrancea, le-a cerut ajutorul poliţiştilor brăileni pentru a opri în trafic un autoturism de teren înmatriculat în Galaţi, pentru că ocupanţii maşinii ar fi tras focuri de armă pe terenul pe care îl gestionează. Poliţiştii au format mai multe filtre la intrarea în judeţul Brăila, un echipaj din Gradiştea reuşind oprirea maşinii indicate prin apelul telefonic.
În urma verificărilor, s-a stabilit că la volanul maşinii se afla un bărbat de 45 de ani, din Hanu Conachi. Alături de acesta, se aflau un localnic de 37 de ani din Tudor Vladimirescu, precum şi un alt bărbat, de 42 de ani, din satul Lungoci, comuna Fundeni.
"În autoturism a fost găsită şi o armă letală de vânătoare, pe care bărbatul de 45 de ani o deţinea legal, în baza unei autorizaţii emise de IPJ Galaţi, precum şi două cartuşe. La controlul maşinii, nu a fost găsit niciun fel de vânat", a explicat subcomisarul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.
Arma şi cartuşele au fost ridicate pentru cercetări, poliţiştii brăileni stabilind că în goana lor gălăţenii mai trecuseră ilegal şi prin fondul de vânătoare de la Corbu Vechi. Pentru acest motiv, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru trecere pe cele două fonduri de vânătoare cu arma de vânătoare, fără acordul gestionarilor fondurilor, dar şi pentru uz ilegal de armă letală.
Surse apropiate anchetei susţin că bărbatul de 42 de ani din Fundeni ar fi nimeni altul decât primarul comunei. Edilul nu a putut fi contactat duminică pentru a confirma şi eventual comenta suspiciunile.

Citit 2679 ori Ultima modificare Duminică, 19 Ianuarie 2014 15:10

2 comentarii

 • postat de corleone
  Luni, 20 Ianuarie 2014 10:12
  80.254.148.***
  E bine ca li s-a infundat macar la Braila...au terminat de braconat totul pe malul galatean al Siretului si au plecat peste pod spre locuri mai manoase. Nu va faceti griji, scapa cu suspendare ca are grija "tatucul" din padurea de la Hanu Conachi de ei.
  1
  3
  Raportează
 • postat de costandache
  Luni, 20 Ianuarie 2014 08:46
  86.34.187.***
  Oare oamenii comunei Fundeni pentru asta l-au ales ca primar? D-l primar Lupu Manuel poate fi contactat la nr. de mobil 0723-187309. Ar fi interesante niste explicatii din partea lui! O fi vrut sa poarte discutii, pe domeniile de vanatoare, pentru conruralitatea Fundeni-T. Vladimirescu-Corbu Vechi?!?!?!?!? Ce parere aveti dragi primari PSD-isti de ce face colegul vostru?????????????????????????
  1
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.