UPDATE/ Prăpăd în Galaţi! 90 la sută dintre străzi sunt blocate de nămeţi

UPDATE/ Prăpăd în Galaţi! 90 la sută dintre străzi sunt blocate de nămeţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE Iată cum acţionează autorităţile pentru deszăpezirea oraşului CLICK AICI

 

Centrul Galaţiului este sub zăpadă/ Autorităţile se chinuie să dezgroape oraşul (GALERIE FOTO) CLICK AICI

VIDEO/ Şoferul unui utilaj de deszăpezire a vrut să afle cam cât de repede poate merge Wola în condiţii de iarnă, pe strada Brăilei. CLICK AICI


Ultimul val de viscol şi ninsoare a paralizat oraşul şi judeţul Galaţi. În municipiu, în jurul orei 9.00, aproximativ 90 la sută dintre străzi erau blocate, iar utilajele de deszăpezire întârziau în mod ineplicabil să apară. Până şi strada Brăilei, care până miercuri fusese cât de cât curăţată, arăta ieri dimineaţă ca un drum de tarla răscolit, semn că utilajele de la deszăpezire fie nu au făcut faţă, fie au abandonat lupta.

Trotuarele şi staţiile de autobuz sunt şi ele blocate de nămeţi, pietonii fiind nevoiţi să circule pe carosabil. Alarmant este că nu se văd semne că autorităţile ar face ceva pentru a rezolva problemele. Pare un oraş abandonat în ghearele iernii.

La redacţia "Vieţii libere" am primit deja sute de mesaje de la gălăţenii revoltaţi de situaţie, care cer Primăriei să intervină urgent pentru deblocarea traficului.

În următoarele ore, vă vom oferi detalii despre starea străzilor din municipiul Galaţi, precum şi explicaţiile autorităţilor legate de dezastrul din oraş. Puneţi oamenii la muncă, domnule primar!

Citit 3822 ori Ultima modificare Joi, 30 Ianuarie 2014 12:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.