La Grădiniţa „Luceafărul”, anul şcolar întârzie cu două săptămâni

La Grădiniţa „Luceafărul”, anul şcolar întârzie cu două săptămâni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Veşti proaste pentru o parte dintre părinţii şi copiii înscrişi la Grădiniţa „Luceafărul”. Anul şcolar va începe pentru ei cu o întârziere de două săptămâni. Mai exact pentru grupele care urmează să înveţe în corpul nou, care încă nu este gata.

Ce s-a întâmplat ne spune directoarea de la „Luceafărul”, educatoarea Oltea Paraschiv: „A fost o întârziere datorată unei neînţelegeri. Firma nu a mai lucrat pentru că au apărut unele modificări ale proiectului care trebuiau vizate de către firma proiectantă care a întârziat să trimită aceste aprobări. E vorba de material în plus la fundaţie şi de înlocuirea geamurilor cu deschidere simplă cu cele cu deschidere pe verticală”.

„E corp de clădire cu etaj şi, fiind vorba de copii, putem avea surprize neplăcute dacă am fi lăsat geamuri larg deschise.  Constructorul nu a vrut să lucreze cu modificările de proiect, până nu obţinea aprobarea proiectantului, de teamă că nu va primi banii pe materialele consumate în plus. Aşa s-a întârziat şi am ajuns în situaţia să nu putem începe anul şcolar, deşi cea mai mare parte a lucrărilor a fost finalizată”.

Directoarea de la „Luceafărul” susţine că mai trebuie pus parchetul şi să se instaleze chiuvetele de la grupul sanitar şi totul va fi gata. Dar va mai dura până la data de 1 octombrie. Cum nu s-a găsit o soluţie ca grupele respective să funcţioneze în altă parte, micuţii vor avea parte de o vacanţă prelungită cu două săptămâni.

Citit 2407 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.