UPDATE/ Lansarea cărţii "Ultimul Albastru" a fost amânată

UPDATE/ Lansarea cărţii "Ultimul Albastru" a fost amânată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Cu două ore înainte de data anunţată pentru lansare, Centrul Cultural "Dunărea de Jos" a anunţat că amână evenimentul pentru o dată nespecificată. Instituţia nu a menţionat care sunt motivele amânării.

x x x

Costel Crângan îşi va lansa astăzi, de la ora 17,30, la Redacţia Vieţii libere, volumul „Ultimul Albastru”, apărut la Editura Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, în colecţia cArtEsenţe – Proză. Este cea de-a doua carte ce îi poartă semnătura, după „Cutia cu păianjeni”, volum de proză scurtă publicat în 2007 la Editura Senior, din Călăraşi. 

„Scrisul e cam ca alergatul prin ploaie fără să te uzi”, afirmă Costel Crângan, un autor binecuvântat cu o copilărie ideală, în care a avut şansa de a simţi, în mod nemijlocit, ceea ce au simţit copilul Creangă, copilul Eminescu, Tom Sawyer sau David Copperfield: „Îi găseam în cărţi şi îi trăiam în acelaşi timp, iar asta mi-a marcat - cred eu - pentru totdeauna felul de a scrie”, recunoaşte colegul nostru drag, un autor  pe care merită să îl cunoaşteţi mai bine. „Nu mi-am propus să revoluţionez literatura mondială, ci doar vreau să împărtăşesc celorlalţi trăirile mele interioare”, mărturiseşte Costel Crângan, invitându-vă astăzi, la o întâlnire între prieteni. Instalaţia cArtEsenţei este semnată de un artist fotograf remarcabil, medicul Cornel Gingăraşu, iar Eugen Ungureanu, de la Centrul Cultural, ne-a pregătit o surpriză. Iată, aşadar, suficiente motive să nu rataţi evenimentul de astăzi!

Citit 2599 ori Ultima modificare Vineri, 21 Martie 2014 16:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.