Sute de gălățeni au vizitat târgul apicol

Sute de gălățeni au vizitat târgul apicol
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă dimineață s-a deschis, la halele Agro-Dunărea (pe Calea Prutului, vizavi de Piaţa Ruşilor), a cincea ediţie a Târgului Apicol din Galaţi.

Organizat la iniţiativa lui Matei Saizu, un apicultor gălăţean, târgul a atras încă din prima zi sute de gălățeni. În ciuda vremii nefavorabile, oamenii au venit să cumpere atât miere de albine, cât și produse de patiserie și dulciuri făcute cu miere. Nici utilajele apicole de ultimă generație nu au fost de neglijat, mai ales că la Galați sunt foarte mulți pasionați de această îndeletnicire.

Elevii de la Şcoala nr. 16 şi de la Liceul de Artă au participat și la un concurs de degustat miere de albine. Câştigătorii au primit diplome şi premii, constând în produse apicole. Micii vizitatori s-au putut bucura și de prezența albinelor, care își așteptau cumpărătorii.

Cei interesaţi de produsele apicole ar face bine să nu lase pe ultimul moment vizita la târg, deoarece, prețurile de producător golesc standurile repede.

Târgul va rămâne deschis, la Halele Agro-Dunărea, sâmbătă până la ora 16,00, iar duminică va avea program între 7,00 şi 15,00.

Citit 3377 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Aprilie 2014 14:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.