Sute de gălăţeni au fost atraşi de produsele naturale de la târgul apicol

Sute de gălăţeni au fost atraşi de produsele naturale de la târgul apicol
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Luni va avea loc tragerea la sorţi a tombolei cu premii, iar mâine vom publica lista câştigătorilor


În ciuda vremii nefavorabile, sute de gălăţeni au vizitat târgul apicol deschis în weekend la Halele Agro-Dunărea. Evenimentul s-a dovedit un real succes, apicultorii şi producătorii de utilaje apicole fiind foarte mulţumiţi de organizare. Mai mult, dintre cei aproximativ 60 de participanţi, încă din prima zi unii au şi plecat acasă, fiindcă rămăseseră fără produse. Preţurile fără concurenţă, toate de producător, i-au atras pe gălăţeni la cumpărături. „Am fost şi la celelalte ediţii şi ştiu că sunt produse de calitate. Mierea este naturală şi de aceea am venit să cumpăr şi de această dată direct de la producători”, ne-a mărturisit un gălăţean. Nu doar mierea de albine a fost la mare căutare, ci şi produsele cosmetice. Creme pe bază de lăptişor de matcă sau miere de albine, săpunuri cu ingrediente sută la sută naturale, tinctură de propolis, fagurii, dar şi dulciurile pe bază de miere de albine au dispărut rând pe rând de pe standuri. Gălăţenii pasionaţi de apicultură nu au ratat nici standurile cu utilaje apicole. Producătorii nu au dus lipsă de clienţi, iar schimbul de informaţii între apicultori i-a ajutat pe oameni să plece de la târg fiecare cu ceea ce îşi doreau.

Până şi concursul de degustat miere de albine a avut mare succes. Participanţii, elevi ai Şcolii nr. 16 şi ai Liceului de Artă, au organizat, ad-hoc, o mică expoziţie tematică de desene.

Cea de-a cincea ediţie a târgului apicol a luat sfârşit duminică după-amiază, dar totul se va încheia abia astăzi, când va avea loc şi tragerea la sorţi la tombola organizată pe baza biletelor de intrare. Premiile, 36 la număr, oferite de participanţii la târg, vor face fericiţi tot atâţia gălăţeni. Lista norocoşilor va fi publicată în ziarul "Viaţa liberă" de marţi.

Citit 1815 ori Ultima modificare Duminică, 06 Aprilie 2014 19:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.