Poliţia a cernut Talciocul de traficanţii de maşini

Poliţia a cernut Talciocul de traficanţii de maşini
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După cum scriam în ediţia de luni a „Vieţii libere”, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi au organizat, duminică dimineaţa, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea traficului şi furturilor de autoturisme în Talciocul din Galaţi.

Au fost verificate 58 de autoturisme, marea lor majoritate fiind prezentate spre vânzare de către proprietari. Zece persoane care se ocupă cu traficul de maşini au fost identificate, indivizii fiind în continuare monitorizaţi de poliţişti cu privire la activităţile lor.

De lux şi cu seria… modificată?

Poliţiştii nu au identificat maşini care să fie urmărire în bazele de date ale Poliţiei, dar au descoperit un autoturism de lux care prezintă suspiciuni privitoare la seria de şasiu - posibil falsificată - şi urmează ca acesta să fie verificat cu ajutorul firmei constructoare şi a specialiştilor din cadrul Registrului Auto Român.

Oamenii legii au obţinut date despre două autoturisme de lux furate din Italia, care au tranzitat Galaţiul şi urmează ca aceste informaţii să fie verificate şi urmărite împreună cu omologii din judeţele limitrofe în vederea identificării şi recuperării acestor maşini.

Predomină maşinile furate „de afară”

De la începutul anului 2009, la compartimentul Furturi auto din cadrul Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi au fost înregistrate nouă furturi de autovehicule (două motociclete şi şapte autoturisme), din care şase au fost recuperate (ambele motociclete şi patru autoturisme).

În aceeaşi perioadă de timp, poliţiştii gălăţeni au recuperat două autoturisme de lux furate din Constanţa şi Bucureşti şi cinci maşini furate din Italia, Germania şi Ungaria.

Citit 1092 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.