(FOTO/VIDEO) PERICOL pe strada Cuza. O casă S-A PRĂBUȘIT peste locatari
Foto: Foto: Liviu Ghinea

(FOTO/VIDEO) PERICOL pe strada Cuza. O casă S-A PRĂBUȘIT peste locatari
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei aproape 20 de oameni care locuiesc în clădirea de pe strada A.I. Cuza au avut miercuri surpriza vieţii lor. Pe o ploaie torenţială, acoperişul imobilului s-a prăbuşit peste etajul superior, iar, în acest moment, practic, casa nu mai poate fi locuită. "În acel imobil locuiau două familii, dintre care una fără forme legale. În urmă cu două zile (n.r. luni), familia care avea datoriile plătite la zi a fost mutată în centrul de zi al Primăriei. Din păcate, în acest moment, municipalitatea nu poate face nimic pentru cealaltă familie, care are o datorie de 13.000 de lei către bugetul local şi care, în acest moment, stă acolo fără forme legale", a declarat pentru "Viaţa liberă" Emanuela Turcu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi.

Citit 2878 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Mai 2014 23:44

4 comentarii

 • postat de Incoruptibilul
  Joi, 15 Mai 2014 13:12
  5.13.168.***
  Singura solutie este daramarea tuturor imobilelor vechi care nu sant retrocedate si deci propietar de drept este Primaria,ridicati un bloc model G-urile din micro 19 din care sa le alocti ca spatiu de locuit o camera la cei fara servici si care au cartea de munca mai alba ca laptele,de la care sa nu peceapa primaria chirie,contorizat total cu contracte individuale la toate facilitatile care sa fie amplasat undeva la iesirea din oras,si atunci putem face o deritizare in orasul asta napadit de tot felul de netrebnici care nu merita nici sa respire aerul din orasul nostru.Nu-i mai tineti-n brate electoral.Ajunge cu pomeni date la( oamenii sarmani care vin la cantina dinDogariei cu BMW500),si ne sfideaza.Recent am parcat in centru si a aparut doi tuciurii cam de 19-20 ani sa-i ajut cu bani ca sant saraci.La prima vedere ai tentatia sa-i ajuti.Le-am propus sa-mi spele masina ca le dau 10 lei.Raspunsul a venit prompt;mata sa spele;.Norocul lor mare a fost ca in zona se aflau cativa politisti,ca le dadeam eu o educatie de o tineau minte si in mormant.Asa mai lasati-ma cu milostenia ,ca nu face bine.DARIMATI TOATE VECHITURILE,FACETI ZONE VERZI IN LOCUL LOR,OAZE DE OXIGEN DE CARE SA BENIFICIEM,SI DE CARE AVEM NEVOIE,IAR TUCIURII CARE-S PRIPASITI IN ZONELE CENTRALE DUCETII LAMARGINEA ORASULUI,daca nu puteti sa-i duceti in afara orasului,si puneti-ii la munca nene,nu ajutor social.Toti pensionarii din sectorul de stat au muncit pana-n 9o vai mama lor ,cu cizma comunista pe gat.Si?.Pensii amarate ca trebuie sa sustinem si puturosii ca faceau cate 6 luni de puscarie ca nu aveau servici.Inchideti robinetul risipei.Nu stricati orzul pe gaste.Mariti pensiile,mariti listele de medicamente gratuite,incercati sa reduceti plata intretinerii la pensionarii cu venit sub1000 lei.Asta trebuie si are prioritate,nu puturosii si nesimtitii care stau la rand la cantina sociala.Daca inchideti cantina,taiati ajutoarele-n bani,vom avea o mare realizare urbanistica.Nu le mai cantati-n struna.Nu aven nevoie de milogi si puturosi.Nu le convine pa si la revedere.Liber la plecare in tarile calde.Turismul este liber.
  2
  17
  Raportează
 • postat de X
  Joi, 15 Mai 2014 11:53
  213.233.92.***
  ce inseamna fara forme legale ??? inseamna ca ocupa abuziv spatiul - daca exista spatiu liber sa li se dea dar pentru cei 13.000 datorie ... munca in folosul orasului cat cuprinde....ca mereu ma apuca nervii cand vad toti romii la cantinta pe Dogariei asteptand cu taxiul sa-si ia cota....
  1
  22
  Raportează
 • postat de O casă S-A PRĂBUȘIT peste locatari ...
  Joi, 15 Mai 2014 11:16
  89.137.221.***
  ...poate peste cocalari.
  0
  15
  Raportează
 • postat de Anonim
  Joi, 15 Mai 2014 01:50
  5.13.208.***
  Ce cocina , oamenii astia nu merita o casa din aceasta la cata delasare este din partea lor , o punga de var de 1 kg este 4 lei nu 40 asta la capitolul curatenie, ca la capitolul consolidare sau cat de cat intretinere a imobilului ce sa mai zic, dar cine si dupa se mira ca vine casa peste ei !!!
  1
  45
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.