Şedinţă “subţire”, de vară, la Consiliul Local

Şedinţă “subţire”, de vară, la Consiliul Local
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şedinţa de vineri a Consiliului Local Galaţi a început cu un moment festiv: acordarea distincţiei “Cetăţean de Onoare al municipiului Galaţi” Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, care urma să sosească la Galaţi.

Cu doar patru absenţi (motivat), şedinţa a avut de trecut prin vot 35 de puncte, unul fiind retras pentru o şedinţă ulterioară. În general, lucruri de rutină.

Printre cele mai interesante puncte au fost atribuirea unor locuinţe mai multor familii evacuate din case propuse spre demolare, aprobarea execuţiei lucrărilor de reabilitare la blocul A4 din strada Traian nr. 93, pentru realizarea de locuinţe destinate familiilor evacuate din case retrocedate şi aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare a aparatului propriu al primarului.

De asemenea, a fost avizată asocierea Teatrului Dramatic “Fani Tardini”, administrat de Primărie, cu Centrul Cultural “Dunărea de Jos”, administrat de Consiliul Judeţului, pentru participarea la manifestări ale Zilei Europei la Pessac (Franţa).

Explicaţie foto: Şedinţa dinainte de marele weekend muncitoresc a avut doar patru absenţi

Citit 1437 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.