Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
11 comentarii

Primăria municipiului Galaţi anunţă restricţii de trafic pe mai multe străzi din Galaţi. Astfel, circulaţia va închisă complet joi, 29 mai, între orele 12.45 şi 14.00, pe strada Crizantemelor, între strada Constructorilor şi bulevardul George Coşbuc, şi pe bulevardul George Coşbuc, pe sensul de rulare dinspre strada Crizantemelor spre Cimitirul ”Eternitatea”.
De asemenea, pentru perioade scurte de timp, circulaţia va fi blocată în toate intersecţiile cu străzile perpendiculare pe bulevardul George Coşbuc. Circulaţia pe străzile afectate de restricţii se va redeschide treptat, după trecerea procesiunii religioase dedicate Zilei Eroilor şi Înălţării Domnului.
Primăria municipiului Galaţi le recomandă conducătorilor auto să evite strada Crizantemelor şi bulevardul George Coşbuc, pe segmentul unde vor fi impuse restricţiile de circulaţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte întocmai indicatoarele rutiere şi semnalele agenţilor de circulaţie ce vor supraveghea traficul în zonă.

Citeşte şi: Joi comemorăm Ziua Eroilor/ Depuneri de coroane, dar şi ceremonial militar şi religios

Citit 3150 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Mai 2014 17:03

11 comentarii

 • postat de Preacurviosul Gaozanie Vineri, 30 Mai 2014 02:49 79.116.110.*** Link la comentariu
  3
  1

  Multa clantza la popi si sa-l tuf in ruc pe isus asta inventat de ei.Santem satui de prosteala religioasa,care n-are nici-o legatura cu DIVINITATEA,ci doar cu prostirea neamului ca sa poata fi condus mai usor !!!

  Raportează
 • postat de La Martina Joi, 29 Mai 2014 15:04 109.166.132.*** Link la comentariu
  3
  8

  Goe face o constatare iar cativa cititori onesti ai ziarului il terfelesc facandu-l comunist,ateu,etc.Oameni buni cu ce a gresit acest domn ,Goe cand si-a exprimat opinia? Parca suneati tot d-vs ca suntem liberi sa ne exprimam parerile.Ceea ce a spus acest domn Goe cumva nu este adevarat? Nu ne arestau comunistii daca te prindeau cu crucea sau ca iti faceai cruce? Erai dat afara din serviciu imediat ce aveai alte idei decat cele comuniste.
  Acum cel putin in Galati nimic nu s-a schimbat suntem rosii din cap pana in picioare.O ducem prost dar tot cu ei votam. Desteptarea fratilor si lasati Antena 3 cu emisiunile lor ce propaga incultura.Nu observati ca se lupta sa-l scoata din mana justitiei pe Felix.La ei merge sloganul "sa nu musti mana celui ce te-a hranit " ! O zi buna si nu va mai certati intre voi !

  Raportează
 • postat de Ion Cetateanu Joi, 29 Mai 2014 09:53 5.13.223.*** Link la comentariu
  6
  7

  Subscriu la cele postate de @ Kiki , pe @Goe nu-l iau in seama ,este cetatean al orasului rosu-ateu iliescian si atat .Procesiunea si slujba religioasa este un mod de a cinsti eroii neamului ,ar trebui interzise cuvantarile politicienilor ,acestia sa-si demonstreze patriotismul amenajand cimitirile in care sunt ingropati soldatii romani ,cimitire imprastiate din Muntii Tatra la Volga ,Caucaz si chiar dincolo de Urali ,acolo unde au murit in prizonierat .Numai cu o simpla cautare pe Google Earth se pot vedea in multe locuri .pe teritoriul fostei URSS ,in mod deosebit intre Nipru si Volga ,la marginele unor localitati cimitire ,unul german amenajat cu toata cinste unui popor civilizat si alaturi ceva movilite si tufe ,ce a mai ramas din cimitirile romanilor ,multe din el fiind arate de mult de colhoznici....O exceptie totusi a-si remarca , cimitirul eroilor de la Tiganca -R Modova ,este amenajat si eroii sunt cinstitii de fratii basarabeni.A-si fi dorit ca soborul de preoti si oficialitati sa se opreasca si acolo unde a fost Regimentul eroic 11 Siret , la statuia care domina parcul denumit de unii cu numele unei societati falimentare . Era un bun prilej de a sfinti si consfinti numele parcului : " Reginentul 11 Siret "

  Raportează
 • postat de kiki Joi, 29 Mai 2014 07:18 92.83.68.*** Link la comentariu
  10
  8

  pentru Goe: in-amice, idiot esti tu! Daca vrei sa afli cum era pana in 1989 da o fuga prin arhivele bibliotecilor si cauta in ce zi a fost inhumat EROUL NECUNOSCUT in parcul Carol din Bucuresti. Se intampla in data de joi, 19 mai 1923, de Inaltarea Domnului. Cauta pe net AMILCAR SANDULESCU, orfanul de razboi care a spus cuvintele "Acesta este tatal meu". Osemintele Eroului Necunoscut au fost plimbate prin Bucuresti cu sobor de preoti.
  Daca tu insa te referi la perioada 1947-1989, aici iti dau dreptate: esti un comunist jalnic, ateu in fiinta ca si iliescu, nostalgic dupa 23 august, 1 mai muncitoresc si Cantarea Romaniei pe stadioane.
  Iar ca fapt divers, in secolul XXI, in spatiul occidental au loc zeci de procesiuni religioase: de exemplu in Irlanda de Nord sau Scotia, procesiunile protestantilor sau ale catolicilor sunt absolut normale si nu vad de ce aia ar fi considerati inapoiati. Festivalul de pamplona este tot unul religios iar cele mai mari carnavaluri din Italia sau Germania sunt in stransa legatura cu inceputul postului de Paste. Pamplona este tot un festival religios, Sf. Fermin. Si asta este tot in secolul XXI, in-amice!

  Raportează
 • postat de Goe Joi, 29 Mai 2014 06:13 5.13.164.*** Link la comentariu
  5
  16

  @kiki
  Am senzatia ca d-vs confundati eroii neamului cu ce se intampla astazi la Galati.Pentru a nu mai reveni iti dau replica in acest moment: amice,esti idiot ! Va amintiti cumva ca Eroii neamului sau Inaltarea sa fi fost in acest fel sarbatorita inainte de 89. Pe strazile din New York sau la Hirosima de care pomeniti, ati vazut oseminte plimbate prin oras de catre un sobor de preoti? Aveti o mare problema si sunteti intr-o mare confuzie.Daca nu stiti, suntem in secolul XXI.
  Eroii neamului trebuiesc sarbatoriti in fiecare an dar cu mai multa discretie si nu cu atata regie.

  Raportează
 • postat de kiki Miercuri, 28 Mai 2014 22:08 92.83.68.*** Link la comentariu
  3
  24

  in New York, pe 11 septembrie, sau in Hiroshima, pe 6 august, incremeneste tot orasul, nu doar o singura strada.

  Raportează
 • postat de Alex Miercuri, 28 Mai 2014 22:00 5.13.140.*** Link la comentariu
  16
  15

  Numai in Romania se opreste/blocheaza/ingreuneaza circulatia ca sa scoatem tot felul de oase pe strada sa le expunem.

  Raportează
 • postat de kiki Miercuri, 28 Mai 2014 21:37 92.83.68.*** Link la comentariu
  10
  16

  Goe, revin cu o replica din filmul Columna: "In nemernicia mea, ca un caine turbat, am muscat mana care m-a hranit"

  Raportează
 • postat de kiki Miercuri, 28 Mai 2014 21:15 92.83.68.*** Link la comentariu
  9
  16

  pentru Goe: vrei sa stii cum se poate? pentru ca sute de mii de romani au murit numai in secolul trecut ca tu, mai goe, sa ai posibilitatea sa vorbesti liber in tara asta. Eroul roman si-a dat viata pentru tine iar tu nu-i dai nici macar o secunda de recunostinta, nici macar o scurta rugaciune sau acel secularist minut de reculegere.

  Raportează
 • postat de kiki Miercuri, 28 Mai 2014 21:14 92.83.68.*** Link la comentariu
  10
  20

  pentru Goe: vrei sa stii cum se poate? pentru ca sute de mii de romani au murit numai in secolul trecut ca tu, mai goe, sa ai posibilitatea sa vorbesti liber in tara asta. Eroul roman si-a dat viata pentru tine iar tu nu-i dai nici macar o secunda de recunostinta, nici macar o scurta rugaciune sau acel secularist minut de reculegere.

  Raportează
 • postat de Goe Miercuri, 28 Mai 2014 20:51 5.13.164.*** Link la comentariu
  12
  17

  Am o mare dilema pe care nu mi- o pot explica.Inainte de '89 ,daca purtai o cruce la gat puteai fi arestat.Acum cand suntem condusi tot de comunisti,crucile,procesiunile si soborul de preoti este nelipsit,ba chiar si pazit de catre politie.Cum se poate asa ceva?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.