Legendarii URIAH HEEP vin la Galaţi! Festival ROCK de trei zile în luna iunie

Legendarii URIAH HEEP vin la Galaţi! Festival ROCK de trei zile în luna iunie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mulţi dintre noi am visat că acordurile legendarului grup britanic vor răsuna la Galaţi de pe vremea când primarul Marius Stan ne promitea la Serbările Galaţiului că vor veni „trupe gen Uriah Heep”. Iată că visele se mai şi împlinesc uneori. Uriah Heep chiar va veni la Galaţi, în cadrul primei ediţii a Festivalului „Rock la Dunăre”, care se va desfăşura pe Stadionul "Portul Roşu", în perioada 20-22 iunie. Evenimentul este organizat de Teatrul Muzical  „N. Leonard” şi Primărie, în colaborare cu Universitatea „Dunărea de Jos”.

Vor urca pe scenă trupe din România - Holograf, Grenish, Rock Incorporated, Interzis, Trooper, Diesel şi Cristi Minculescu şi Nuţu Olteanu, din Moldova - Zdob şi Zdub, Bulgaria - Stereorush, Ungaria - Drito şi Sane, Rusia - Eeva, America - The Mother Night, Austria - Cofeeshock Company. Festivalul se va încheia duminică, 22 iunie, cu un concert Uriah Heep.

Vestea bună e că biletele sunt la preţuri mai mult decât accesibile: „Pentru elevi şi studenţi, dar şi pentru grupuri de cel puţin 20 de persoane, biletul va costa 10,8 lei, pentru fiecare seară. Preţul întreg este 21,6 lei, iar la zona VIP este de 54 de lei. Există şi abonamente pentru toate cele trei seri, la zona VIP, care vor costa 108 lei. Spectacolele vor începe în fiecare seară de la ora 19,00, dar accesul pe stadion se va face începând cu ora 17,00. Vor fi amenajate chioşcuri de unde spectatorii să-şi poată cumpăra băuturi sau ceva de mâncare. Va fi ca un picnic la iarbă verde, unde se ascultă rock, exact ca la marile concerte de acest gen din Europa”, ne spune directorul Teatrului Muzical, Teodor Niţă.

Ei sunt Uriah Heep, îi cunoașteți cu siguranță:

Citeşte şi:

Primăria organizează o SUPER-PETRECERE de Ziua Copilului. Iată PROGRAMUL spectacolului

Citit 4611 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Mai 2014 22:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.