Poliţia Transporturi nu a avut mini-vacanţă

Poliţia Transporturi nu a avut mini-vacanţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În perioada 1-3 mai, personalul Poliţiei Transporturi Galaţi a avut mai multe acţiuni în staţiile CFR şi în trenurile de călători din zona Regionalei Galaţi. Acestea s-au desfăşurat pentru prevenirea furturilor de la călători şi de la infrastructura căii ferate - în special în perioada mini-vacanţei de 1-2 mai.

De asemenea, tot în această perioadă, s-a acţionat în zona fluviului Dunărea pentru combaterea braconajului piscicol. Au participat 101 poliţişti şi 14 jandarmi şi s-au făcut 102 patrulări în staţiile căi ferate. Au stat pentru verificări 111 trenuri de călători şi 21 de sisteme de pază.

Transporturile au prins şi predat Poliţiei un infractor, un urmărit, trei copii fugiţi de acasă, precum şi 10 cerşetori. 12 vânzători ambulanţi au fost sancţionaţi, numărul amenzilor date fiind de 96, în valoare totală de 15.030 lei.

Bunurile confiscate sunt în valoare de 940 lei; 57 de călători frauduloşi au fost prinşi de poliţişti, 1.755 lei fiind valoarea taxelor şi suprataxelor încasate.

S-au constatat opt infracţiuni (două furturi calificate, două pătrunderi interzise în zona infrastructurii  feroviare, două falsuri material şi două înşelăciuni).

Citit 626 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.