Atenţie, şoferi! RESTRICȚII de trafic pe Faleza Superioară

Atenţie, şoferi! RESTRICȚII de trafic pe Faleza Superioară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă că, începând de luni, 23 iunie 2014, ora 9,00, şi până marţi, 1 iulie 2014, ora 24,00, Bulevardul Marea Unire (Faleza Superioară a Dunării) va fi complet închis circulaţiei, pe segmentul cuprins între străzile General Alexandru Cernat (Parcul Viva) şi Prelungirea Traian (Biserica Maica Precista). În acest interval, traficul va fi deviat pe rute ocolitoare, de la Parcul Viva, fie pe strada Prelungirea Coşbuc cu ieşire în strada Brăilei, fie pe ruta Armata Poporului – Roşiori – Prelungirea Traian – Faleză şi retur.
În zilele de 27, 28 şi 29 iunie 2014, restricţiile de trafic pe Faleza Superioară a Dunării (Bulevardul Marea Unire) vor fi extinse, între orele 17,00 şi 24,00, până la intersecţiile cu străzile Navelor şi Roşiori. Toate aceste măsuri sunt necesare pentru buna organizare şi desfăşurare a Festivalului ”Dunărea noastră”.
Primăria municipiului Galaţi le recomandă conducătorilor auto să evite pe cât posibil segmentele de drum cu restricţii, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte întocmai semnalele agenţilor de circulaţie care vor monitoriza traficul. Totodată, face apel la şoferi să nu oprească, staţioneze sau parcheze în locuri nepermise, în special pe străzile pe care va fi redirecţionată circulaţia autovehiculelor, pentru a nu se crea ambuteiaje sau accidente. Primăria îşi cere scuze pentru neplăcerile şi disconfortul creat şoferilor prin aceste măsuri de restricţionare a traficului şi mulţumeşte pentru înţelegere.

Citeşte şi: Mega-distracţie, la finele săptămânii viitoare/ Concerte şi focuri de artificii la Festivalul "Dunărea Noastră"

 

Citit 3356 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Iunie 2014 22:27

3 comentarii

 • postat de Teo
  Luni, 23 Iunie 2014 09:33
  5.13.210.***
  Din nou, obtuzitatea celor din Primarie se pune in valoare: circulatia e deviata pe Armata Poporului-Rosiori,
  un segment ingust si inadecvat unei circulatii normale, in loc sa fie dirijata circulatia pe Alex. Cernat, pe
  la Tribunal si apoi in continuare pe Brailei.
  0
  1
  Raportează
 • postat de vezi IP-ul
  Duminică, 22 Iunie 2014 11:47
  89.136.5.***
  Hmm, o saptamana circulatia oprita ? Pai in ritmul asta, galma aia de-i zice trecere de pietoni din poza care a costat 46000 lei când se mai amortizeaza ?
  3
  2
  Raportează
 • postat de Bogdan
  Sâmbătă, 21 Iunie 2014 22:26
  5.13.202.***
  Fac ceva pe organizarile voastre...puneti dracu mana la treaba nu la distractie. De asta nu merge nimic in Romania asta! La petrecut suntem primii iar la munca ultimii. Iar creati aglomeratie in orasul asta si asa plin de masini. De ce nu faceti pregatirile noaptea sau in timpul zilei dupa ce lumea se duce la munca. Vai de .... voastra! cine va mai alege...
  4
  14
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.