Maşini şi şoferi cu minţile băgate în cap

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Numerele de înmatriculare sunt un accesoriu dispensabil pentru mulţi gălăţeni care conduc prin judeţ * Săptămâna trecută, poliţiştii de frontieră gălăţeni au descoperit… nu numai contrabandişti de ţigări, ci şi multe încălcări ale legislaţiei rutiere * Maşini care există, deşi nu mai sunt! La Frontiera Oancea a apărut un microbuz care figura ca fiind furat din Spania, ca şi un Volvo radiat în Suedia natală... *

Puţin radiată

Un echipaj al Poliţiei de Frontieră Folteşti a oprit la control în aprilie 2009, pe Drumul Naţional 26, în comuna Măstăcani, un Volvo S 80, înmatriculat în Suedia, condus de Daniel C., de 21 ani. S-au făcut verificări cu privire la autenticitatea documentelor, Frontiera fiind informată (luna aceasta) că maşina este radiată din circulaţie din 28 septembrie 2008 de către autorităţile din Suedia. Gălăţeanului i-a fost făcut dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals.

Tronca-tronca, fără număr

Pe 7 mai, la ora ora 12,30, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic pe Drumul European 87 Galaţi-Giurgiuleşti, tractorul Universal tip 650M, fără număr de înmatriculare, condus de gălăţeanul Gheorghe G., de 61 ani. Verificările au arătat că bărbatul nu are permis de conducere, tractorul fiind neînmatriculat. Gheorghe G. este cercetat pentru conducere fără permis şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Provizoriu şi expirat

Pe 8 mai 2009, la ora 12,00, un echipaj al Poliţiei de Frontieră Galaţi a oprit în trafic pe Drumul National 26, la intersecţia cu Drumul Judeţean 261, un BMW cu număr provizoriu, condus de gălăţeanul Alexandru Bogdan, de 23 ani. S-a constatat că autorizaţia de circulaţie  provizorie era expirată din 31 martie 2009, în cauză făcându-se dosar penal. Tânărul este cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Mercedes răpit

La Frontiera Oancea s-a prezentat pe 4 mai 2009, la ora 18,00, pe sensul de ieşire din România, la volanul unui microbuz Mercedes, cetăţeanul cu dublă cetăţenie Republica Moldova şi Bulgaria, Pavel Aleksandrovich O., de 28 ani. La control poliţiştii de frontieră au constatat mai multe neconcordanţe privind elementele de identificare ale autovehiculului - din verificările făcute prin Interpol rezultând că maşina este furată din Spania din 18 iulie 2007.

Mercedesul în valoare de 70.700 lei a rămas la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Galaţi pentru cercetări, iar bărbatului i-a fost făcut dosar penal, fiind cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Citit 736 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.