Pocnit cu şurubelniţa, pe fond nervos

Pocnit cu şurubelniţa, pe fond nervos
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bolnav psihic din nordul judeţului l-a atacat pe un gălăţean fix în curtea Poliţiei tecucene. În timp ce se afla în parcarea din partea de vest a sediului Poliţiei Tecuci, gălăţeanul Ionel B., a fost agresat luni, la ora 6,20, de un necunoscut, care l-a lovit în cap cu pumnul şi cu o şurubelniţă.

Victima a încercat să-l imobilizeze pe atacator, dar acesta a reuşit în primă fază să fugă. El a fost prins mai târziu cu ajutorul mai multor poliţişti, după ce a fost folosit armamentul din dotare, trăgându-se în plan vertical patru focuri de avertisment, succesive somaţiilor legale.

În cursul cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul respectiv este tecuceanul Emil I., de 43 ani, el fiind şi autorul a 12 distrugeri de autoturisme comise în aceeaşi dimineaţă (parbrize, lunete, geamuri laterale sparte, portiere îndoite, oglinzi retrovizoare rupte), dintre care 11 parcate pe strada Tecuciul Nou.

Lui Emil i-a fost făcut dosar penal pentru lovire şi distrugere, iar din dispoziţia organelor de parchet s-a solicitat examinarea medico-legală a victimei, care a fost spitalizată. Totodată, în vederea unei juste încadrări juridice a faptei, s-a cerut examinarea neuropsihiatrică a autorului, care se află în evidenţa cabinetului de psihiatrie al Ambulatoriului Tecuci cu diagnosticul „tulburare afectivă depresivă cu simptome psihotice”.

Citit 692 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.