Tâlhărite în plină zi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Două gălăţence tâlhărite de bijuterii şi poşete în mai puţin de o lună * Autorul este recidivist şi a fost prins *

Secţia 1 a fost sesizată pe 15 aprilie, la ora 13,05, prin 112, de către  gălăţeanca Rodica S., de 66 ani, în legătură cu faptul că în timp ce se întorcea la domiciliu, în dreptul scării în care locuieşte, un tânăr necunoscut i-a smuls lanţul de aur şi cruciuliţa de la gât, după care a fugit printre blocuri. O parte din lanţ, de 35 de centimetri, a rămas la gâtul femeii, paguba fiind de 300 lei.

Aceeaşi Secţie 1 a fost sesizată pe 1 mai, la ora 17,32, tot prin 112 în legătură cu faptul că Angela N., de 73 ani, din Galaţi a fost victima unei tâlhării petrecute pe strada Tecuci. În momentul când femeia ieşea din bloc, a fost lovită din spate cu pumnul, de către un tânăr de aproximativ 23 ani, îmbrăcat sport, care apoi i-a smuls poşeta, în care avea nouă lei, ochelarii, cheile de la apartament şi o copie a buletinului de identitate.

Autorul ambelor lovituri - Costinel A., de 22 ani, din Galaţi, fără ocupaţie, cu antecedente, a fost prins ieri, tânărul fiind reţinut pe bază de ordonanţă pentru a fi prezentat organelor de Parchet cu propunerea de arestare preventivă.

Citit 808 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.