Patronul bordelului de lux din Brăila A MURIT la spital după ce i s-a făcut rău în arest

Patronul bordelului de lux din Brăila A MURIT la spital după ce i s-a făcut rău în arest
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patronul bordelului "Red Velvet" din Brăila, închis la sfârşitul lunii iunie de procurorii DIICOT Galaţi, a murit joi dimineaţă, pe patul de spital.

Bărbatul, Iura Dobrev, de 53 de ani, a fost arestat preventiv pe 25 iunie, în urma unor descinderi efectuate de procurorii gălăţeni la salonul de masaj pe care acesta îl administra şi pe care anchetatorii l-au catalogat drept bordel. De atunci, Dobrev a fost ţinut în arest preventiv la IPJ Galaţi.

Miercuri noaptea, însă, acestuia i s-a făcut rău şi a fost nevoie de intervenţia unei ambulanţe pentru a-l transporta la spital. Starea lui s-a agravat, el fiind internat la secţia de terapie intensivă. La doar câteva ore de la internare, Iura Dobrev a încetat din viaţă, trupul lui fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei, care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Iura Dobrev era cercetat pentru că a iniţiat un grup infracţional organizat specializat în trafic de persoane, trafic de minori şi spălare de bani.

CITEŞTE ŞI: BORDEL de lux, frecventat de "lumea bună" din Galaţi şi Brăila, DESFIINŢAT cu mascaţii

Citit 3873 ori Ultima modificare Joi, 04 Septembrie 2014 18:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.