Gălăţeni din toată lumea, FIŢI CORESPONDENŢII SPECIALI ai "Vieţii libere" de ALEGERI!

Gălăţeni din toată lumea, FIŢI CORESPONDENŢII SPECIALI ai "Vieţii libere" de ALEGERI!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţeni de pretutindeni, cititori ai ziarului „Viaţa liberă” vă propune să fiţi pentru o zi corespondenţii noştri în toată lumea. Şi nu în orice zi, ci în cea mai importantă zi din următorii cinci ani: duminică, 16 noiembrie 2014, ziua în care ne alegem preşedintele.

În primul tur de scrutin al alegerilor, aţi fost ţinuţi ore în şir la cozi, v-aţi simţit umiliţi încercând să vă exercitaţi dreptul la vot. Culmea, mulţi dintre dumneavoastră nici măcar nu aţi mai putut vota! Pentru că ne pasă de modul în care se va derula votul decisiv pentru alegerea preşedintelui în Diaspora, vă propunem să ne fiţi corespondenţi.

De oriunde vă aflaţi dincolo de graniţele României, din orice parte a lumii, aşteptăm cu interes, în timp real, mesaje despre mersul alegerilor şi desfăşurarea procesului de votare, însoţite şi de fotografii. Cele mai interesante vor fi publicate în timp real pe site-ul ziarului „Viaţa liberă”.

Vă aşteptăm corespondenţele speciale însoţite de fotografiile surprinse la secţiile de votare pe adresele de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi pe Facebook, pe contul Mihai Angheluţă Jr.

Fiţi, deci, corespondenţii noştri speciali şi sesizaţi-ne orice aspect care împiedică buna desfăşurare a votului ce ne va decide soarta pe următorii cinci ani!

Citeşte şi: Cronica primului tur de scrutin prezidenţial/ Cât au stat gălăţenii la coadă ca să voteze

Citit 1307 ori Ultima modificare Vineri, 14 Noiembrie 2014 11:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.