L-aţi mai văzut undeva? Acest om e bănuit că a furat o bicicletă!

L-aţi mai văzut undeva? Acest om e bănuit că a furat o bicicletă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Omul şi bicicleta din imagine s-au întâlnit, prima dată, joia trecută, lângă gardul unei clădiri din apropierea Catedralei. Ziua în amiaza mare, în buricul târgului, la doi paşi de Poliţie. A fost, se pare, dragoste la rima vedere din partea individului dotat cu un ciocan, anume pregătit pentru a sparge lanţul cu care bicicleta fusese legată, civilizat, de stăpânul ei, nimeni altul decât profesorul doctor, Mihai Moraru. Aflat la un eveniment cultural la aula Facultăţii de Drept, situată vizavi, cadrul didactic a crezut că nimeni nu se va lega de bicicleta lui, la care ţine ca la ochii din cap.

"O primisem în dar de la fiica mea. M-am dus la acel concert, pentru că sunt un mare meloman şi n-am bănuit că o va fura cineva, dar m-am înşelat. Un mare pasionat de fotografie a venit într-un suflet la mine şi mi-a arătat o poză pe care a reuşit să o facă cu un bărbat lângă bicicleta care a dispărut de la locul ei", ne-a povestit Mihai Moraru.

Ciudat este faptul că bărbatul care se presupune că a furat bicicleta a fost atât de surprins de faptul că era fotografiat, încât a rămas pironit locului, încercând chiar să aibă un aer degajat, de "stăpân". Tot ca un stăpân a şi şterpelit-o imediat ce fotograful s-a îndepărtat de el, cu tot cu bicicletă, lăsându-l pe profesorul Moraru să spere că poliţiştii, ajutaţi şi de poză, îl vor găsi. Păgubitul a depus o sesizare la Secţia 5 şi aşteaptă acum un semnal, chiar şi de la cei care l-au mai văzut, pentru a-şi putea recupera bicicleta.

Citit 2621 ori Ultima modificare Luni, 17 Noiembrie 2014 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.