Suma furată din sediul băncii din Constanţa este de 69.000 de lei, potrivit poliţiei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Anda Drăgulescu, a declarat că suma furată în jaful armat de la banca din Constanţa este de 69.000 de lei, şi nu de 790.000 de lei, cum spusese iniţial, transmite corespondentul NewsIn.

"Suma furată a fost de 69.000 de lei”, a precizat Anda Drăgulescu.

Banii se aflau în casierie, nu în seif, pentru că, în momentul atacului, angajaţii băncii făceau monetarul. Sub ameninţare, lucrătorul de la ghişeu le-a predat hoţilor banii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ a mai spus că echipe ale poliţiei vizionează în aceste momente imaginile suprinse de camerele de supraveghere, de unde speră să obţină informaţii suplimentare despre atacatori.

O bancă din centrul municipiului Constanţa a fost atacată, vineri dimineaţă, de doi hoţi mascaţi. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, Anda Drăgulescu, doi bărbaţi mascaţi cu cagule, înarmaţi cu un pistol, au intrat în sediul Băncii Carpatica şi au ameninţat personalul. La momentul respectiv, în sediul bancii se aflau opt angajaţi. Hoţii nu au făcut uz de armă. Poliţia a fost sesizată despre acest jaf la ora 8.56.

Citit 702 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.