Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
6 comentarii

După un dans spectaculos, premiat cu patru de „Da” şi steluţa care îl trimite în etapa următoare a concursului „Românii au Talent”, tecuceanul Florentin Hriscu, un student în vârstă de 21 de ani, a primit un „bonus” neaşteptat: un sărut pe buze din partea Mihaelei Rădulescu. Momentul fierbinte, care l-a adus în pragul leşinului s-a petrecut vineri seara, la prima ediţie a celui de-al cincilea sezon al emisiunii „Românii au Talent” de la Pro Tv, concurs unde juriul este format din Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi  Bebe Cotimanis.

Zâmbetul fermecător

„Încerc să-mi dau seama cu ce te ocupi şi ce-o să faci, dar nu mă prind după înfăţişare, nici măcar după zâmbetul acesta fermecător”, a fost reacţia Mihaelei Rădulescu atunci când Florentin Hriscu a urcat pe scena „Românii au Talent”. Tânărul a spus că este student, are 21 de ani, şi că, înainte de a-şi începe numărul, are nevoie, lângă el, pe scenă, de doi băieţi şi o fată. Prezentatorii Pavel Bartoş şi Smiley, alături de Mihaela Rădulescu, i s-au alăturat. Cerinţa lui fermă a fost ca aceştia să rămână în poziţia în care el îi aşează. „Chiar vreau să văd cum o pui pe Mihaela!”, i-a aruncat mănuşa Andi Moisescu.
Florentin a dansat extraordinar, coregrafia lui dificilă fiind presărată cu salturi spectaculoase şi momente amuzante. După ce a mimat, în timpul dansului, un sărut cu Pavel Bartoş, tecuceanul a ţinut să spună că are, pe tricou, un mesaj pentru Andra şi Mihaela: „Sărutul este limbajul iubirii. Vino şi vorbeşte-mi!”. Invitaţia lui a fost, pe moment, ignorată, Mihaela Rădulescu propunând colegilor din juriu să voteze. După ce fiecare dintre cei patru i-a acordat câte un „Da”, Mihaela a ţinut să fie ea cea care îi oferă steluţa care îl trimitea în etapa următoare a concursului.

„A fost delicios!”

Diva de la Monaco l-a chestionat scurt: „Eşti însurat?” – „Nu!”. Aşa că şi-a ţuguiat buzele, s-a apropiat de el, iar tânărul i-a urmat exemplul, venind în întâmpinarea sărutului. „L-a pupat! L-a pupat pe gură!“, a fost remarca plină de uimire a Andrei. „A fost un moment delicios, care cred că i-a plăcut şi lui, de ce nu?! Mie mi s-a părut exact ce trebuia să fac în acel moment!”, avea să mărturisească Mihaela Rădulescu după momentul fierbinte. Când Florentin a venit să dea mâna cu membrii juriului, a crezut că mai vrea un sărut.
În culise, în vreme ce Smiley şi Bartoş îl întrebau ce gust au buzele Mihaelei, Florentin a mărturisit că are nevoie de un medic, pentru că simte că leşină: „A fost cel mai … n-am cuvinte să exprim… ce sărut incredibil! Mihaela, acum că am trecut de prima parte, o să trebuiască să ne punem într-o relaţie, neapărat!”, a conchis Florentin Hriscu.
Noi îi dorim succes la „Românii au Talent”. 

Citit 4181 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Martie 2015 12:57

6 comentarii

 • postat de eu Luni, 16 Martie 2015 07:15 5.13.161.*** Link la comentariu
  0
  0

  sa fii tratata

  Raportează
 • postat de eu Luni, 16 Martie 2015 07:13 5.13.161.*** Link la comentariu
  0
  0

  crystal, mergi de te cauta la cap, ai probleme foarte mari. Cand mai ai insomnii de astea, lasa creatia deoparte, mergi si te plimba. Te rog sa ma crezi ca nu ti-o spun cu rautate, suferi de dementa si trebuie sa fi tratata

  Raportează
 • postat de crystal Duminică, 15 Martie 2015 03:46 78.97.254.*** Link la comentariu
  6
  0

  Si femeilor nu numai barbatilor le sclipesc ochii cand vad ceva tanar si frumos. Sunt mame sau tati care au pacatuit ,ca sa zic asa, cu copiii lor inca de cand copiii erau mici si nici poate nu isi dadeau seama ce se intampla sau ca li s-a intamplat ceva. Acei copii abuzati devin adultii in calduri in public in viitor care se plictisesc repede de ce au acasa si umbla cu colegul sau colega de la servici pe ascuns. Poate era mai bine daca inca eram la stadiul de epoca de piatra sa traim in pesteri si sa facem echipa pentru prinderea dinozaurilor, toata ziua fugeam cu totii sa prindem mancarea si noaptea dormeam tun, nu mai era timp de telenovele, showuri cu pipitze si coruptie in masa.

  Raportează
 • postat de diana Sâmbătă, 14 Martie 2015 21:11 185.53.252.*** Link la comentariu
  0
  0

  @ ....cit de mult am ris .......ai scris cu umor !!!!

  Raportează
 • postat de coarda Sâmbătă, 14 Martie 2015 18:48 5.13.145.*** Link la comentariu
  0
  8

  daca l lua si la foutut era si mai bine .

  Raportează
 • postat de Dany Sâmbătă, 14 Martie 2015 16:17 5.13.192.*** Link la comentariu
  3
  15

  Penibila, Mihaela Radulescu! Nu numai prin acest gest (probabil are varsta mamei concurentului!) ci prin toata atitudinea pe care a avut-o in timpul emisiunii. Rusinoasa prestatie!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.