PAMFLET/ Tancurile ruseşti vor fi distruse de gropile Galaţiului

PAMFLET/ Tancurile ruseşti vor fi distruse de gropile Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* NATO coace în secret un plan pentru distrugerea armatei ruse: tancurile nu vor rezista gropilor din Galaţi * În plus, hoţii de fier vechi abia aşteaptă marfă proaspătă, de calitate superioară


Plan secret pentru a distruge armata rusă: "Îi invităm pe ruşi în UE prin Galaţi"

NATO, SUA, UE şi alte structuri care se opun politicii promovate de guvernul de la Moscova au un plan secret prin care ar pune capăt unui eventual război chiar înainte ca acesta să înceapă. Astfel, portivit unor documente secrete, NATO face tot posibilul ca eventuala invazie a Uniunii Europene de către Rusia să înceapă prin Galaţi. "Dacă fac imprudenţa să intre prin Galaţi, ruşii îşi dau singuri foc la valiză. În doar o săptămână de la invazie, toate diviziile de tancuri ruseşti vor fi pur şi simplu puse pe chituci de străzile din Galaţi. Nu au cum să reziste la gropile din oraş. Ca să nu mai vorbim de faptul că unele tancuri ar putea fi înghiţite cu totul de gropile din Galaţi. E suficient ca ruşii să treacă pe-aici şi s-au lins pe bot de diviziile de blindate", se arată în raportul oficial secret al NATO.

Mai mult, oficialii alianţei nord-atlantice prevăd chiar o dispariţie a tancurilor ruseşti, nu doar o defectare a acestora. "Se ştie că gălăţenii sunt specialişti în fier vechi. Orice tanc care se împotmoleşte într-o groapă din Galaţi mai are practic o singură săptămână de viaţă. Hoţii de fier vechi îl vor tăia şi îl vor topi bucată cu bucată, în timp record. Partea bună e că, în acest fel, economia locală va dudui. În priuml rând, nu se va mai fura fier vechi din Combinat. Apoi, din fierul provenit de la tancurile ruseşti se vor putea construi la Galaţi miliarde de unelte agricole, care vor ajuta întreaga economie mondială, nu doar pe cea locală", a declarat un oficial NATO.

Un nou număr de comedie reuşit de Marius Stan: "Chiar vrem să facem tunelul"

Deşi Galaţiul se află într-o stare avansată de degradare, primarul Marius Stan demonstrează încă o dată că ştie să distreze publicul gălăţean. În cadrul unei şedinţe de Consiliu Local, edilul a reiterat ideea construirii tunelului pe sub Dunăre. "Ştim cu toţii că Galaţiul se duce de râpă, dar acesta nu este un motiv să încetăm să zâmbim. Uite, ca să mai descreţim puţin frunţile vă reamintesc de proiectul meu cu tunelul pe sub Dunăre", a spus Marius Stan în şedinţă, moment în care întreaga audienţă a izbucnit în hohote de râs şi aplauze frenetice.

"E foarte bun primarul nostru. Chiar când te gândeşti că nu mai are nimic în joben ca să ne facă să ne simţim mai bine, atunci scoate arma secretă: povestea cu tunelul pe sub Dunăre. Oricât de stresaţi am fi, oricâte probleme am avea pe cap, nu poţi să nu izbucneşti în râs. E foarte distractiv cu Stan la conducerea oraşului", a spus domnul Gelu, un gălăţean simplu care vine la şedinţele CL ca la spectacolele de comedie.

Martorii şedinţelor susţin că atunci când publicul este mai ţâfnos şi nu prea are chef să râdă, Marius Stan plusează la povestea cu tunelul. "Când nu mai ştie ce să facă, o bagă şi pe-aia cu Noul Stadion. E cu adevărat plin de umor. Nu poţi să nu-l iubeşti, chiar dacă eşti în opoziţie", a declarat un consilier local.

Risc major de invazie: Dorel Vişan a pierdut la Brăila cheia municipiului Galaţi

Galaţiul este expus unei adevărate invazii de brăileni după ce actorul Dorel Vişan a rătăcit în oraşul vecin cheia municipiului Galaţi, primită săptămâna aceasta de la primarul Marius Stan. "Ne aşteptăm la ce e mai rău: căruţe pe străzi, micţiuni la orice colţ de stradă şi, în general, o scădere cu cîteva procente a mediei IQ-ului colectiv din Galaţi. Nu prea avem cum să ne apărăm. Totul stătea în acea cheie. Acum, cu uşa descuiată, orice brăilean poate să intre când vrea el", a declarat primarul Galaţiului, Marius Stan.

De altfel, oficialităţile gălăţene au încercat să preîntâmpine cât au putut această situaţie. Acesta este motivul pentru care Primăria nu a dat până acum cheia şi altor mari actori, cum ar fi Florin Piersic sau Radu Beligan. "Dacă le-o dădeam lor ne aşteptam să o piardă, că, la vârsta lor, nu au cum să mai ţină minte mare lucru. De aia i-am şi dat-o lui Vişan, că îl credeam mai cu capul pe umeri... Da' de unde?", a spus city-managerul Aurel Vlaicu, în timpul operaţiunilor de căutare a cheii municipiului.

Partea proastă e că, susţin unele surse, Primăria nici nu are un duplicat la cheia municipiului, astfel că poarta oraşului va rămâne mult şi bine descuiată. "Trebuie să schimbăm yala, dar pentru asta e nevoie de timp. Până terminăm toată lucrarea, există riscul ca în Galaţi să intre sute de mii de brăileni", a declarat o sursă din administraţie.

Recidivă gravă în lumea scriitorilor: poet BĂUT la propria lansare

După episodul cu poeta BĂTUTĂ la propria lansare de carte, despre care colegul meu Victor Cilincă a scris în urmă cu câteva zile, iată că lumea culturală gălăţeană recidivează. Un poet a BĂUT la propria lansare de carte. S-a întâmplat chiar joi seară, la o cârciumă de pe strada Domnească, al cărei nume nu îl vom face public. Nici numele lui nu îl vom face public, însă colegii de breaslă (bahică, nu scriitoricească) îi spun Seterian, din motive lesne de înţeles. "A băut toată seara. Şi nu a fost beţie de metafore, cum s-ar putea gândi unii. Pur şi simplu beţie crâncenă, cu pahare golite în timp record, urlete, scandal, căzături în genunchi, tăvăliri prin noroi şi urinat la colţ de cârciumă. A fost un spectacol nemaivăzut, pentru că, se ştie, în lumea noastră, a scriitorilor, nu se prea bea. Nu ne-a venit să credem când l-am văzut pe Seterian cât de însetat de apă vie era. Ziceai că se termină băutura în seara aia şi el trebuia neapărat să se prăfuiască. Ce mai... era BĂUT de-a binelea", a declarat un martor al întâmplării. Matoleala lui Seterian a fost atât de mare încât membrii Uniunii Sugativelor din România i-au propus nici mai mult, nici mai puţin decât funcţia de preşedinte de onoare. Seterian a anunţat că, deocamdată, se mai gândeşte.

Seterian Viticol

Profesor de biologie fugărit din Cudalbi: "Le spunea copiilor că omul e animal biped"

Profesorul de biologie de la şcoala din Cudalbi a scăpat cu greu de furia setenilor după ce a avut proasta inspiraţie să le predea copiilor din localitate lecţia despre om. "Copilul meu a venit contrariat acasă şi mi-a spus că la ora de biologie a aflat că omul este un animal biped, deci merge în două picioare. Vă daţi seama ce confuzie poate crea o astfel de lecţie? Copiii din Cudalbi nu au văzut niciodată oameni bipezi. La noi în comună toată lumea merge doar în patru labe", a spus Gigu Păhărel, localnic.

Profesorul de biologie a produs o uimire şi mai mare sătenilor chiar în momentul în care setenii au încercat să îl linşeze. "A fugit pe două picioare. Normal că a scăpat. Noi, cei care îl urmăream, mergeam cu toţii în patru labe şi nu am avut practic nicio şansă să îl prindem. Nu ştim cum a reuşit să meargă pe numai două membre, aşa ceva este nemaivăzut la noi în comună", a completat localnicul Gigu Păhărel.

Pentru a nu mai apărea confuzii de acest gen, Inspectoratul Şcolar a decis să numească un profesor de biologie din localitate. "Toate programele vor fi adaptate la Cudalbi, nu vem să mai riscăm nimic", a spus şeful ISJ.

Bi Olog

Studenţii gălăţeni abia aşteaptă primăvara: "Nu am mai văzut iarbă de cinci luni"

Studenţii gălăţeni sunt de-a dreptul disperaţi să vină căldura. Pe lângă faptul că vor putea să stea nopţi întregi la terase, marele avantaj e că vor avea parte de iarbă din plin. "Sunt deja cinci luni de când nu am mai văzut iarbă. Pur şi simplu suntem disperaţi, nu am mai consumat nimic de atâta vreme...", a declarat Marcel Chiştoc, student la Mecanică.

De câteva zile, studenţii gălăţeni ies la fiecare cinci minute în Grădina Publică să vadă dacă a apărut iarba. "Ştim că încă nu a fost suficient de cald, nu a fost destul soare, dar noi tot sperăm că a ieşit iarba. Avem aşa un chef de iarbă...", a mai spus Marcel Chiştoc.

Pentru a trece iarna, studenţii gălăţeni au avut câteva mici sere în cămine, unde au crescut iarbă la lumina neoanelor, însă micile pajişti nu acoperă necesarul real de iarbă din campusul studenţesc.

Vine iarba, bine-mi pare

Bacalbaşa, luat ostatic: "Nu e un act terorist, e un act de binefacere"

Nicolae Bacalbaşa a fost luat ostatic de un bărbat care a intrat nestingherit în biroul de la Consiliul Judeţului, sub pretextul că are să-i dea nişte bani preşedintelui CJ.

Din motive încă nedesluşite, nicio instituţie a statului nu s-a sesizat încă în cazul luării de ostatic. "Nu avem de-a face cu un act terorist. Din câte se pare, este chiar un act de binefacere pentru judeţul Galaţi. Acesta este motivul pentru care nimeni nu a declanşat nici măcar o anchetă, cu atât mai puţin o operaţiune de salvare", a declarat biroul de comunicare al Poliţiei Galaţi.

Singurul care a făcut scandal din acest motiv a fost chiar teroristul. "Nu înţeleg ce se întâmplă. Îl iau ostatic pe primul om al judeţului şi nu vine nimeni cu o operaţiune de salvare. În condiţiile acestea, nu am de ales, îi voi da drumul lui Bacalbaşa", a spus teroristul.

La auzul acestei ameninţări, mai multe echipaje de poliţie au sosit la CJ, încercând să-l convingă pe terorist să renunţe la planul său de a-l elibera pe Bacalbaşa.

Terorişti şi Câştigi

Apariţie stranie în Consiliul Local - A fost văzut un politician cinstit

Caz rarisim la o şedinţă de Consiliu Local. Martorii care au fost prezenţi la şedinţa de săptămâna aceasta jură că au văzut pe unul dintre scaune un politician cinstit. "A venit, s-a aşezat liniştit la masă şi a început să citească ordinea de zi. Asta în timp ce toţi ceilalţi consilieri vorbeau la telefon şi încercau să dea tunuri", a povestit un martor.

Se pare că politicianul cinstit a fost imediat remarcat de ceilalţi politicieni, deoarce la doar câteva minute după începerea şedinţei, a apărut un poliţist care l-a poftit afară pe musafirul neavenit. "Nu înţelegem ce căuta aici. Probabil voia să îşi înceapă şi el o carieră în domeniul furtului şi a venit să ia lecţii. Altfel nu se explică", a declarat un consilier local.

Consiliu Epocal


Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

Citit 2834 ori Ultima modificare Vineri, 13 Martie 2015 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.