Voluntariat pentru un mediu curat

Voluntariat pentru un mediu curat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Angajaţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Galaţi au făcut ieri, 4 iunie, un tur de forţă în Cartierul Micro 16 – Ţiglina III, într-o acţiune de ecologizare, iniţiată, la nivel naţional, de Ministerul Mediului. Directori sau simpli angajaţi, în jur de 30 de reprezentanţi ai instituţiei, dotaţi cu saci menajeri şi mănuşi de protecţie furnizate de societatea Ecosal, au început, de dimineaţă, să cureţe cartierul de resturi.

„Până la ora 10,30 am strâns cam 7-8 saci, pe care îi preia una dintre maşinile Ecosal. Acţiunea este organizată în parteneriat cu aceştia. Am ales să venim în zona Complexului Continental din Ţiglina III, în oraş, nu în afara lui, pentru a ne întâlni cu câţi mai mulţi gălăţeni. În felul acesta vrem să conştientizeze cât mai mulţi oameni că mediul trebuie păstrat curat”, ne-a spus directorul coordonator al APM Galaţi, Geanina Hanţă, care a strâns mucuri de ţigări şi hârtii aruncate pe străzi.

Cetăţenii din zonă au apreciat iniţiativa, mai ales când au aflat că oamenii cu şepci verzi şi tricouri albe nu sunt de la vreun partid politic şi că nu vor să-i convinsă să voteze cu unul dintre candidaţii la europarlamentare.

Ce bine ar fi ca "lecţiile" de acest gen să nu se facă doar cu ocazia unor sărbători!

Explicaţie foto: O pauză de muncă pentru poza de grup

Citit 820 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.