LEGENDARII de la JETHRO TULL VIN LA GALAŢI la Festivalul "Rock la Dunăre"

LEGENDARII de la JETHRO TULL VIN LA GALAŢI la Festivalul "Rock la Dunăre"
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Trupa Iris se reuneşte cu Minculescu, pentru prima oară, la Galaţi


După ce, anul trecut, gălăţenii s-au bucurat să-i asculte pe cei de la Uriah Heep, în cadrul Festivalului "Rock la Dunăre", la cea de-a doua ediţie vor avea norocul să vadă o altă formaţie legendă-vie - Jethro Tull. "99,99 la sută cei de la Jethro Tull vor fi la Galaţi. S-a semnat contractul, le-am cumpărat şi biletele de avion", confirmă Teodor Niţă, directorul Teatrului Muzical "N. Leonard", instituţia organizatoare.

Jethro Tull este o formaţie britanică de muzică rock, înfiinţată în 1967, care pe parcursul evoluţiei a încorporat în compozițiile sale elemente de muzică clasică, folclorică, jazz şi art rock. Formaţia a vândut peste 60 de milioane de albume în toată lumea.

Cea de-a doua ediţie a Festivalului "Rock la Dunăre" se va desfăşura în perioada 19-21 iunie, pe stadionul "Dunărea". Alături de celebra trupă britanică vor mai urca pe scenă: The Rock (Tribut AC/DC), Metrock, Viţa de Vie, Coffee Shock Company, Speak Floyd (Tribut  Pink Floyd), Dan Andrei Aldea, Desperado, Trooper, France Express, Rollin Humes, Vasko the Patch şi Cargo. O altă surpriză a festivalului va fi faptul că trupa Iris va cânta din nou cu Cristi Minculescu, iar reîntâlnirea lor pe scenă se va face la Galaţi.


AFLĂ UNDE şi CUM îţi poţi petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în GALAŢI

Citit 2594 ori Ultima modificare Vineri, 15 Mai 2015 17:24

4 comentarii

 • postat de Radu Lupascu
  Marți, 19 Mai 2015 15:10
  5.12.133.***
  In fotografie apare Martin Lancelot Barre!!! Cumva s-a reunit trupa veche?
  http://jethrotull.com/musicians/
  Tocmai ce au lansat un Blu ray cu ambele albume Thick As A Brick:
  http://www.blu-ray.com/movies/Jethro-Tulls-Ian-Anderson-Thick-As-A-Brick-Live-In-Iceland-Blu-ray/105893/
  0
  0
  Raportează
 • postat de Sandu.
  Sâmbătă, 16 Mai 2015 16:11
  109.103.134.***
  Cel care a postat cu numele de Ion este un comentator din tagma celor care nu tac cand ar trebui sa taca.Jethro Tull face parte din legendele muzicii rock britanice pe care o ascultam la emisiunea Metronom a lui Cornel Chiriac chiar in anii 60 si 70 cand s/a facut cea mai buna muzica de acest gen.Chiar daca au trecut ani de atunci valoarea lor ramane incontestabila si este un vis ca ei vor ajunge si la noi.Cultura muzicala la noi a regresat mult astfel incat a fost posibil ca manelete sa ocupe un loc nemeritat in preferintele unui public putin educat.
  0
  0
  Raportează
 • postat de laura
  Sâmbătă, 16 Mai 2015 13:44
  5.13.148.***
  Ion! Daca taceai,filozof ramaneai!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ion
  Sâmbătă, 16 Mai 2015 08:16
  5.13.134.***
  Primaria Galati nu se dezice - acorda gratuitati pentru toti pensionarii...din lume! Jethro Tull nu a mai scos nici un album de 12 ani... Ian Anderson are 67 de ani...Pe langa toate acestea, era mai simplu daca ii aduceau pe cei de la Pasarea Rock - macar sunt pensionari romani si toate melodiile celor de la Phoenix / Pasarea Rock sunt aproape identice cu cele ale celor de la Jethro Tull...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.