O femeie a ajuns în COMĂ la spital, în urma unui ACCIDENT RUTIER. A fost nevoie de intervenţia ELICOPTERULUI SMURD

O femeie a ajuns în COMĂ la spital, în urma unui ACCIDENT RUTIER. A fost nevoie de intervenţia ELICOPTERULUI SMURD
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

O femeie a fost grav accidentată, vineri, 15 mai, în Tudor Vladimirescu, şi a avut nevoie de intervenţia elicopterului Smurd pentru a fi transportă la Spitalul Judeţean Galaţi, iar un adolescent a fost rănit, după ce un şofer în vârstă de 34 de ani s-a angajat într-o depăşire pe DN 25.

„În momentul depăşirii, bărbatul a părăsit partea carosabilă pe sensul opus, unde a accidentat o femeie de 34 de ani, care merge pe lângă o bicicletă. A intrat, de asemenea, în coliziune şi cu un autoturism, care circula în faţa sa. A virat stânga pe un drum comunal şi a accidentat şi un minor de 14 ani, aflat tot în afara părţii carosabile. Poliţia Rutieră a întocmit dosar de cercetare penală privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă în cadrul dosarului urmând să se clarifice modul în care s-a produs accidentul”, ne-a explicat Aurelian Ropotan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

Potrivit şefului Serviciului de Ambulanţă, Mihai Polinschi, în momentul în care femeia a fost preluată de către elicopter era comă şi prezenta traumatism cranio-cerebral.


TRAGEDIE ÎN PORT: Un marinar gălăţean şi-a găsit sfârşitul în Dunăre

Citit 2875 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Mai 2015 12:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.