(VIDEO&FOTO) Festivalul "Rock la Dunăre" 2015 - ziua a doua: Vocea lui Dan Andrei Aldea şi flautul lui Ian Anderson au alungat ploaia

(VIDEO&FOTO) Festivalul "Rock la Dunăre" 2015 - ziua a doua: Vocea lui Dan Andrei Aldea şi flautul lui Ian Anderson au alungat ploaia
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Emoţii multe, în a doua zi a Festivalului "Rock la Dunăre", atât pentru organizatori, cât şi pentru spectatori: nişte nori de ploaie ameninţau urât, strângându-se unul într-altul deasupra stadionului "Dunărea".

Gălăţenii nu s-au lăsat speriaţi însă, punând mâna pe umbrele de acasă sau, în lipsa prevederii, cumpărând o pelerină de ploaie de la comercianţii din incintă. Vânzătorii de bere se uitau cu ciudă la cer, sperând că ploaia totuşi nu le va subţia profiturile, iar previziunea unei doamne de la pază, care ne-a spus cu încredere că nu va ploua, fiindcă bate vântul tare şi alungă norii, s-a dovedit adevărată. A burat puţin, timid, pe când vocea lui Dan Andrei Aldea, ajutată de instrumentiştii din Desperado, vrăjea norii şi asistenţa. Pe urmă, la Trooper, energia şi vitalitatea rockerilor de pe scenă şi a celor din public au alungat ameninţarea ploii, pentru ca, în final, Ian Anderson să ţină norii la distanţă cu cele mai bune melodii ale Jethro Tull. Magie de o oră şi jumătate în care parcă nu-ţi venea să crezi că vezi ce vezi şi auzi ce auzi. Şi în care, la final, ai mai fi vrut.

Pentru cei care nu au ajuns în primele două zile, festivalul continuă, astăzi, 21 iunie, de la ora 18,00, cu Rollin Humes, Freestay, Transexpres, Vasko the Patch, Poduene Band şi Cargo.

Despre cum a debutat Festivalul "Rock la Dunăre", puteţi citi aici (click pentru detalii).

Foto Anca Spânu

Citit 3427 ori Ultima modificare Duminică, 21 Iunie 2015 16:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.