PRIN GALAŢI: Strada George Enescu, luminată doar de lună

PRIN GALAŢI: Strada George Enescu, luminată doar de lună
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În urma sesizării făcute de mai mulţi locatari, am aflat că blocurile Bistriţa 1 şi 2, care au mai multe scări, de pe strada George Enescu, nr. 25, sunt luminate doar de razele lunii, de aproape trei săptămâni. După lăsarea serii, întregul cartier rămâne în beznă totală. Deşi pe stradă sunt stâlpi de iluminat public, singura sursă de lumină în anumite zone o reprezintă becurile de pe casa scării.

Haitele de câini, gropile sau eventualii hoţi reprezintă un adevărat pericol pentru cetăţeni, odată cu lăsarea întunericului.

"Îmi este teamă să ies din casă noaptea, deşi sunt bărbat. Îmi fac griji pentru soţia mea, care ajunge târziu de la muncă şi singura ei sursă de lumină este becul de pe casa scării. De aproape trei săptămâni suntem în această situaţie, deşi am făcut sesizări şi la Primărie, şi la firma Luxten, de la care evident nu am primit niciun răspuns. Nu ştiu cum e posibil ca în anul 2015 să îmi fie teamă să mă duc să cumpăr pâine", ne-a menţionat indignat un locatar.

În urma intervenţiei cotidianului „Viaţa liberă”, autorităţile promit să remedieze situaţia. "Firma Luxten ne-a comunicat că este o avarie la instalaţiile aferente reţelei de iluminat public din zonă. În momentul de faţă se lucrează la remedierea problemei", ne-a declarat Emanuela Turcu, purtătoarea de cuvânt a Primăriei Galaţi.

Foto Iasmina Stoianovici

Citit 2103 ori Ultima modificare Luni, 22 Iunie 2015 18:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.