Reparaţii ECOSAL programate săptămâna aceasta

Reparaţii ECOSAL programate săptămâna aceasta
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Săptămâna aceasta, angajaţii Ecosal vor continua frezarea şi asfaltarea pe DN 22 (la intersecţia cu strada Barboşi), reparaţia trotuarelor din Ţiglina II (zona blocului DJ), a trotuarelor de pe strada Oţelarilor (zona fostului cinematograf Dacia), precum şi reparaţia accidentelor de teren de pe strada Siderurgiştilor (blocul LC9 - Şcoala Nr. 42).

Nu în ultimul rând, în programul de continuare lucrări sunt reparaţiile la terenul de pe strada Traian nr.133, 194-196, 220, 222 şi la aleile locurilor de joacă din Micro 19 şi Micro 20.

Potrivit programării lucrărilor de întreţinere şi reparaţii străzi stabilite de Primăria Galaţi, Ecosal îşi va mai orienta constructorii, săptămâna aceasta, pentru reparaţii la carosabilul de la intersecţia străzilor Domnească şi Bolintineanu, pentru frezare şi plombări pe strada Muzicii, pe strada Henri Coandă, pentru a readuce la nivel terenul de pe Regiment 11 Siret la intersecţia cu aleea de acces în Orăşelul copiilor, dar şi a aleilor dintre blocurile A3 şi A4, de pe strada Brăilei.

Ecosal mai are totodată de pus gard pe Faleza Superioară, în zona Nic-Nic, dar şi de lucrat la aleile parcului din strada Saturn, din Ţiglina I.

Citit 1572 ori Ultima modificare Luni, 20 Iulie 2015 19:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.