CANICULĂ LA GALAŢI: Mai multe persoane au leşinat pe stradă

CANICULĂ LA GALAŢI: Mai multe persoane au leşinat pe stradă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

12 persoane au leşinat în cursul zilei de duminică, 19 iulie, cel mai probabil din cauza caniculei. Nouă leşinuri s-au petrecut chiar pe stradă, în toate cazurile fiind nevoie de intervenţia echipajelor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Galaţi.

"S-au înregistrat şi 12 cazuri de hipertensiune arterială, cinci accidente vasculare cerebrale, două stopuri cardiace şi două persoane intrate în comă, toate pe fondul temperaturilor ridicate", a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Medicii vă sfătuiesc să beţi cât mai multe lichide, să evitaţi alcoolul, cafeaua şi mâncărurile grele şi să vă adresaţi medicului de familie, în cazul în care vă simţiţi rău. Copiii, bătrânii, bolnavii cronic şi persoanele care lucrează în aer liber sunt cei mai predispuşi să sufere de pe urma caniculei.

Citit 1283 ori Ultima modificare Luni, 20 Iulie 2015 16:20

1 comentariu

 • postat de gigione24
  Luni, 20 Iulie 2015 21:54
  5.13.192.***
  S-au deplasat la interventii pentru ca pentru asta sunt platiti! Sudorii de la Ecosal au facut azi treaba pentru care sunt platiti! Nu vad niciun articol pe tema asta! In rest, multumim pentru sfaturi!!!
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.