Pensionarii gălăţenii au făcut plângere la DNA

Pensionarii gălăţenii au făcut plângere la DNA
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tot mai multe persoane şi instituţii se alătură demersului nostru pentru redarea către gălăţeni a malului Dunării, privatizat în mod fraudulos şi închis accesului publicului larg.

Alianţa Pensionarilor pentru Conciliere din România a depus şi ea o plângere la DNA, solicitând anchetarea imediată a cazului.

Iată textul plângerii: „Cu stimă şi încredere, Alianţa Pensionarilor pentru Conciliere din România se alătură cererii generale a locuitorilor din municipiul Galaţi şi solicită în mod expres redarea singurului loc de agrement şi pescuit sportiv cunoscut sub numele generic «Lacul şi pădurea Zătun» situat pe faleza Dunării şi accesibil cu toate mijloacele de transport, inclusiv transportul în comun, de asemenea loc de trecere a Dunării către plaja de la Cotul Pisicii.

Acest loc de agrement a fost dat în posesia familiei Alessiu din Bucureşti prin manevre oculte de punere în posesie şi întregire. Locul este în prezent interzis accesului  public, cei care vor fi prinşi în zona sunt pasibili să fie amendaţi cu amenzi de câteva mii de lei, de asemenea este în curs de parcelare pentru afaceri imobiliare, construcţii de case de vacanţă, debarcadere şi pescuit particular.

Ţinem să precizăm că acest teren a fost întotdeauna proprietatea statului, deoarece a făcut şi face parte din lunca inundabilă a Dunării.

Detalii privind manevrele oculte, precum şi revolta locuitorilor din Municipiul Galaţi găsiţi în suita de articole apărute în cotidianul „Viaţa Liberă” din Galaţi, cotidian cu peste 57000 de cititori zilnic: http://www.viata-libera.ro..

Ne exprimăm speranţa pe această cale că cele semnalate vor fi cercetate şi cei care au făcut abuz să fi pedepsiţi, iar zona de agrement să fie redată locuitorilor Municipiului Galaţi”.

Plângerea este semnată de liderii Alianţei: preşedintele Vasile Panţuş (foto 2) şi vicepreşedintele Ilie Cojocaru.

Citit 1317 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.