L-a văzut cineva? Un tânăr gălăţean a dispărut de acasă cu 13.000 de lei şi intenţii suicidare

L-a văzut cineva? Un tânăr gălăţean a dispărut de acasă cu 13.000 de lei şi intenţii suicidare
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Familia unui gălăţean de 21 de ani este disperată, după ce acesta a dispărut de acasă. Dispariţia a fost constatată, la revenirea din concediu, de fratele şi cumnata tânărului, care locuiau împreună cu el. O dată cu dispariţia, cei doi au văzut că tânărul, Mihai Purcică, a luat din casă suma de 13.000 de lei şi le-a lăsat un bilet în care îşi explica intenţiile. „Am găsit un bilet pe masă, scris de el : "ADIO, îmi pare rău pentru cei 13.000 de lei pe care vi i-am luat, sper să-i recuperaţi din vânzarea apartamentului destinat mie. Nu mă căutaţi, am de gând să mă bucur de viaţă câteva luni, înainte de a....  Viaţă lungă şi frumoasă în continuare, Mihăiţă". Am intrat în panică şi am mers la poliţie”, ne-a povestit Cosmina Secan, cumnata lui Mihăiţă.

„Ne-a lăsat scris şi pe un bilet de adio şi pe email, că avea de gând să se sinucidă aici în apartament, dar când a aflat de bani a decis să îi ia, să se bucure de viaţă şi apoi va comite actul final“, a explicat şi Marius Secan, fratele tânărului dispărut.

Cei doi au căutat cât mai multe indicii în casă şi au aflat că Mihai îşi cumpărase o geantă de voiaj şi o carte intitulată „Câtecul sângelui”. Mai mult, au găsit dovezi că tânărul juca destul de des poker pe calculator. „Din câte știm, nu avea probleme la facultate, este un copil cuminte, ascultător, cinstit... Singura problemă este că era foarte singuratic, de mic copil a preferat singurătatea, era închis în el, nu vorbea decât strictul necesar. Tot timpul se juca pe calculator”, ne-a spus Cosmina Secan.

Şi soţul femeii confirmă faptul că exista posibilitatea ca acesta să fi fost dependent de jocurile de noroc online. Dar, asta nu schimbă dorinţa lor ca Mihai să se întoarcă acasă. Psihologii atrag atenţia că persoanele dependente de jocurile de noroc pot avea o problemă de relaţionare cu cei din jur, ceea ce poate duce la un comportament asemănător cu cel al lui Mihai.

Rudele tânărului speră ca ameninţarea din biletul pe care l-au găsit în casă să nu fie dusă la îndeplinire. Oamenii îşi doresc ca Mihai să se întoarcă teafăr acasă, chiar dacă le-a cheltuit cei 13.000 de lei. Ei au primit ajutorul poliţiştilor gălăţeni, care au demarat căutările imediat după ce au fost informaţi de dispariţie. „Referitor la cazul de dispariţie a tânărului, Secţia 3 Poliţie a demarat cercetările pentru găsirea acestuia. Persoanele care au date despre eventuala locaţie sunt rugate să sune la 112 sau să sune la cea mai apropiată secţie de Poliţie”, ne-a declarat Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cvuvânt al IPJ Galaţi.        

Citit 4712 ori Ultima modificare Luni, 03 August 2015 16:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.