Trei persoane, RĂNITE ÎN ACCIDENTE RUTIERE din cauza NEGLIJENŢEI unor şoferi

Trei persoane, RĂNITE ÎN ACCIDENTE RUTIERE din cauza NEGLIJENŢEI unor şoferi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un bărbat şi două femei au trăit spaima vieţii lor după ce au fost răniţi în accidente rutiere provocate de neatenţia unor conducători auto. Una dintre victime a trecut razant pe lângă moarte după ce maşina cu care călătorea s-a răsturnat.

Femeia, în vârstă de 42 de ani, se afla pe scaunul din dreapta al maşinii conduse de un tânăr de 24 de ani din Gohor. Pe un segment de drum în rampă şi cu denivelări, tânărul conducător auto a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat, impact în urma căruia pasagera a fost rănită.

Cu leziuni din pricina neatenţiei unui şofer s-a ales şi un biciclist din Tecuci, căruia un şofer nu i-a acordat prioritate într-un sens giratoriu din municipiu. Biciclistul a fost pus la pâmânt, dar din fericire leziunile cu care s-a ales nu au impus internarea sa în spital. Cu câteva zgârieturi a scăpat şi o gălăţeancă de 45 de ani, pentru care traversarea regulamentară s-a dovedit o aventură. Femeia a fost lovită de o maşină în timp ce trecea pe un marcaj pietonal de pe strada Milcov, şoferul, de 35 de ani, nereuşind să oprească la timp pentru a evita impactul. În toate cele trei cazuri poliţiştii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească gradul de vinovăţie al şoferilor.

Citit 1737 ori Ultima modificare Marți, 04 August 2015 18:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.