LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ 211 posturi vacante la AJOFM

LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ 211 posturi vacante la AJOFM
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Conform ultimelor date furnizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), la jumătatea lunii august sunt vacante puţin peste 200 de locuri de muncă în judeţul Galaţi. Majoritatea posturilor sunt în domeniul confecţiilor textile, dar se caută şi operatori calculator sau agenţi de securitate.

Cei mai căutaţi sunt, aşadar, confecţionerii asamblori articole din textile, cărora li se oferă 66 de posturi, muncitorii necalificaţi în industria textilelor, cărora li se oferă 11 posturi, precum şi operatorii confecţioneri în industria îmbrăcămintei din tricot, tricotaje, materiale sintetice, cărora li se pun la dispoziţie 6 posturi.

Tot prin intermediul AJOFM, mai sunt disponibile 20 de posturi de operator introducere, validare şi prelucrare date, 10 posturi de agent de securitate, 4 posturi de lăcătuş confecţii metalice şi navale, 11 posturi de manipulant mărfuri, dar şi trei posturi de ucenic. Pe lângă acestea, mai sunt vacante posturi de patiser, mecanic auto, vopsitor, tehnician electrician, spălător auto, sudor, strungar, şofer pe camion de mare tonaj, recepţioner sau reprezentant comercial.

Persoanele interesate de ocuparea locurilor de muncă vacante şi de înregistrarea ofertei de locuri de muncă vacante sunt aşteptate la sediul  AJOFM Galaţi, din strada Domnească nr. 191, respectiv, la sediul ALOFM Tecuci, strada M. Kogălniceanu, nr. 60, bloc A2, parter, de luni până joi, între orele 8.00 - 16.30

Citit 6562 ori Ultima modificare Vineri, 14 August 2015 16:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.