ATENŢIE, ŞOFERI! Unde se lucrează săptămâna aceasta

ATENŢIE, ŞOFERI! Unde se lucrează săptămâna aceasta
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Secţia Întreţineri şi Reparaţii Urbane din cadrul Ecosal continuă, săptămâna aceasta, lucrările de frezare şi plombare pe strada Brăilei, între Coşbuc şi Inelul de rocadă, dar în cartierul Aurel Vlaicu, în zona cuprinsă între Basarabiei – Siderurgiştilor – Gheorghe Doja şi General Dragalina, dar şi pe DN22. Totodată, sunt programate lucrări de reparaţii în carosabil şi trotuar în Ţiglina 1, zona blocului D6, plombări pe strada Siderurgiştilor, la bloc C2 (carosabil în dreptul scărilor 5 si bloc IC scara 3 plus cămin de canalizare IC scara 3 Şi completare asfalt trotuar bloc SD10A).

Potrivit programului realizat de către Primăria Galaţi, angajaţii Ecosal vor continua, săptămâna aceasta, cu reparaţiile la tasarea din parcarea blocului R6 din Micro 21, la trotuarele de pe strada Brăilei, zona bloc BR3, dar şi la un accident de teren de la intersecţia Furnaliştilor cu Oţelarilor. Tot pe Furnaliştilor se lucrează la asfaltarea trotuarului în zona blocului L2. Totodată, continuă reparaţiile la trotuarele aferente blocurilor A2, G1, G2, G3, J3, din Micro 20, cât şi la trotuarele dalate de la bloc Pescăruş, de pe strada Prelungirea Traian, şi de la bloc Siret, de pe strada Navelor.

Conform informaţiilor  făcute publice de Ecosal pe pagina de facebook, secţia de Întreţineri şi Reparaţii Urbane este determinată să continue frezarea şi decaparea la intersecţia străzilor Kogălniceanu şi Coşbuc, reparaţiile la trotuarul din dreptul blocului SD8A, de pe Siderurgiştilor, cât şi la trotuarele din dreptul blocurilor A2, din Micro 20, şi D9B, din Micro 21. Vor fi de asemenea lucrări de reparaţii pe strada Cezar, nr.18, la trotuarele de pe Lăcătuşilor, zona blocului E1, cât şi în Micro 21, la bloc E1.

Citit 1761 ori Ultima modificare Luni, 14 Septembrie 2015 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.