Trei ŞOFERI BEŢI, prinşi în aceeaşi noapte în traficul din Galaţi

Trei ŞOFERI BEŢI, prinşi în aceeaşi noapte în traficul din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Trei conducători auto aflaţi în stare de ebrietate au fost depistaţi la volan în aceeaşi noapte, "recordul" fiind atins de un tânăr de 21 de ani. Acesta a fost depistat la Cosmeşti, în timp ce conducea maşina pe un drum comunal. Poliţiştii au reuşit să îl oprească înainte să facă vreun accident şi au aflat că şoferul avea o îmbibaţie alcoolică în aerul expirat de 1,01 la mie.

Valori pozitive la etilotest s-au înregistrat şi la Galaţi, unde poliţiştii de la Secţia 1 l-au surprins la miezul nopţii de joi spre vineri pe un tulcean de 21 de ani conducând pe strada Brăilei, pe contrasens. Pentru că mirosea a băutură, a fost testat, iar rezultatul a fost de 0,61 la mie în aerul expirat.

Aproape concomitent, la Şendreni, un alt şofer pierdea lupta cu etilotestul. Oprit în trafic de un echipaj de jandarmi aflat în misiune cu poliţiştii, şoferul, un vasluian de 33 de ani, a fost supus verificării, reieşind că avea o alcoolemie de 0,55 la mie.

"Cei trei conducători auto au fost conduşi la spital pentrurecoltarea de probe biologice, pe numele lor fiind întocmite dosare penale pentru conducerea de vehicule sub influenţa alcoolului", a precizat cms. şef Ştefan Gohoreanu, din cadrul IPJ Galaţi.

Citit 2590 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Octombrie 2015 15:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.