Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
2 comentarii

Primăria municipiului Galaţi anunţă că, şi în această săptămână, 12 - 16 octombrie, şoferii din Galaţi vor avea parte de circulaţie îngreunată şi restricţii temporare de trafic pe mai multe străzi şi intersecţii.

Astfel, se vor face lucrări pe carosabil şi/sau pe trotuare pe strada Brăilei (în intersecţiile cu străzile Saturn şi Domnească), pe strada Domnească (în intersecţia cu strada Gării), pe strada Basarabiei (în intersecţiile cu strada Traian şi bulevardul George Coşbuc), pe bulevardul George Coşbuc (în intersecţiile cu străzile Stelei şi Aurel Vlaicu), pe strada 1 Decembrie 1918 (în intersecţia cu strada Tecuci) şi pe strada Henri Coandă (în intersecţia cu strada Grigore Ventura).

Primăria municipiului Galaţi le recomandă participanţilor la trafic să evite, pe cât posibil, zonele unde se execută lucrări, să folosească rute alternative de deplasare şi să respecte întocmai indicatoarele de semnalizare/restricţie şi/sau semnalele agenţilor de circulaţie, acolo unde aceştia monitorizează traficul din municipiul Galaţi.

Reamintim că restricţiile şi circulaţia îngreunată sunt generate de lucrările de implementare a sistemului inteligent de management al traficului, aşa-numita ”undă verde”, finanţată din fonduri europene nerambursabile, în valoare de 18,6 milioane lei.

Citit 1875 ori Ultima modificare Luni, 12 Octombrie 2015 18:48

2 comentarii

 • postat de Ion Marți, 13 Octombrie 2015 22:42 5.13.220.*** Link la comentariu
  0
  1

  Ce tampenie...strica asfaltul abia facut pe Basarabiei pentru o chestie dubioasa ptr care se cheltuie bani in mod discutabil. Chiar nu erau probleme de circulatie serioase in Galati incat sa necesite aceasta fluidizare/unda verde. O noua risipa de bani. Si stati sa vedem daca macar va fi vreo branza de diferenta cu noile semaforizari, ca poate mai mult incurca, eu nu pricep ce trebuiau semafoare la "inelul de rocada", cand circulatia merge bine-mersi asa. Si sf-uri cu "senzori in asfalt"...de parca suntem cine stie ce metropola super-aglomerata cand de faptr pleaca toti din galati.

  Raportează
 • postat de v Marți, 13 Octombrie 2015 10:21 213.218.53.*** Link la comentariu
  0
  7

  "pe strada Basarabiei (în intersecţiile cu strada Traian şi bulevardul George Coşbuc)" === deja a tinut prea mult asfaltul bun acolo, trebuie scricat cumva, chiar si cu "unda verde" :)

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.