DOLIU NAŢIONAL/ Spectacolele teatrelor gălăţene au fost amânate, în urma tragediei din Bucureşti

DOLIU NAŢIONAL/ Spectacolele teatrelor gălăţene au fost amânate, în urma tragediei din Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pentru a marca cele trei zile de doliu naţional pentru victimele tragediei petrecute vineri seară, într-un local din Capitală, teatrele gălăţene au decis să-şi amâne spectacolele programate pentru ziua de duminică, 1 noiembrie. Astfel, reprezentaţia operetei „Liliacul”, de Johann Strauss, a fost reprogramată pentru seara de marţi, 3 noiembrie, cu începere de la ora 18,30. Iniţial, spectacolul trebuia să aibă loc astăzi, de la ora 18,00.

În mod asemănător, actorii de la Teatrul de Păpuşi „Gulliver” au decis anularea spectacolului „Păcală” (regia: Daniel Stanciu - n.r.). Spectacolul ar fi trebuie să fie jucat astăzi, de la 10,30.

Prezenţi la Festivalul Naţional de Teatru Bucureşti, nici actorii Teatrului Dramatic „Fani Tardini” Galaţi nu vor mai juca, în această seară, spectacolul „Cerere în căsătorie”. Anunţul a fost făcut de organizatorii evenimentului. Iniţial, echipa Dramaticului gălăţean ar fi trebuit să joace „Cerere în căsătorie”, pe scena Teatrului Odeon, în serile de 31 octombrie şi 1 noiembrie. Ca urmare a reprogramării, spectacolul va fi jucat, într-o singură reprezentaţie, pe data de 3 noiembrie, de la ora 20,00.

Citit 1473 ori Ultima modificare Duminică, 01 Noiembrie 2015 12:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.